JAG I BUSSEN.

FEVER.

Har haft en bra helg och lovet har väl varit helt okej. Hade dock kunnat hända lite mer om dagarna men men.. alltid skönt att inte ha några tider att passa på morgonen/kvällen. I fredags kom Sara hit och sov här, trevligt! var ju ett bra tag sen vi sågs sist. På lördagen åkte jag till Filip och sen drog vi till inflyttningsfest hos Camilla. Eller vi trodde att det var det, men det var tydligen en överraskningsfest för Jenny som fyllde 23 förra tisdagen. Hoho fiffigt! sen drog vi ut, (förutom Filipbebisen som var hemma, eftersom han var ute kvällen innan.) Som jag har skrivit innan så tappade ju jag min plånbok för ca två veckor sen.

I lördags ringde dom från Tre hjärtan och sa att dom hade hittat den. Blev såklart jätteglad och han sa att jag kunde hämta den när jag vill och vilka tider det var öppet, och att det bara var att knacka på bakdörren. Jag kom sen dit på lördagskvällen, knacka på där bak men ingen öppnade. Så jag fick ställa mig i kön, och sa att jag hade min plånbok där med id-kort, bankkort m.m. men det gick absolut inte då. Så jag skulle få vänta från 10 minuter till en timme... fick stå ute och frysa, sen fick jag åtminstone komma in och sätta mig. Fick fan vänta i över en timme, sen fixade Jenny dit poilsen för dom hade stött på dom på vägen. Sen när dom kom då fick jag min plånbok direkt. Alltså... sämsta servicen någonsin, tycker inte man ska säga att jag kan hämta ut plånboken när jag vill och sen får jag vänta hur länge som helst. Hade ju inte kommit in på något ställe utan mitt id liksom så atteh... ska aldrig sätta min fot på det stället igen. Otrevliga som fan och onda hahaaa. 

Kvällen blev i alla fall bra efter jag fått min plånbok, hann ju dock bara hänga på James men det var trevligt och bra musik. :D Sen kom Filip och hämtade mig och sen somnade jag gott som en liten bebis. Igår var det så jävla nice väder så vi var ute och gick en liten runda. Jävlar i havet! blev ett långt inlägg idag. Cred till alla er som orkat läsa allt hihi.

PATRICK.

HAHAHA

MAGISKA NATTEN.

OM man skulle ta och nanna kudden litta granna. Dock är jag ju (som vanligt) inte trött vid den här tiden. Jag är skapt för att vara vaken på natten, det är då alla mina magiska krafer kommer fram. Fast jag har faktiskt släckt ner hela huset inklusive mitt rum. Datorskärmen lyser ju ändå upp hela rummet :D men nu har jag gjort mig redo för sängen. Ska leta upp något fräzigt program att titta på och sen förhoppningsvis kunna somna OCH inte sova för länge imorgon. Det är ju något jag är väldigt bra på, att vara en bebis på morgonen. Godnatt! ♥

DRAW.

Har hittat världens häftigaste spel på iPhonen. Eller häftigt kanske är fel ord, men det är naajs. Bättre än Wordfeud som alla spelar, eller jag har ju aldrig spelat det så atteh... nä jag vet faktiskt inte. Igår kom Filipponken hit. Vi åt pepparbeff, skivade potatisar i ugnen, kall bearnaisesås och sallad och jag var kocken! inte nog med det sen åt vi cheps och godis. Fetmaparet 2000! :D aaaeee. Imorgon kväll blir det en inflyttningsfezt till fast i Ränneslöv, trevligt trevligt!

NU: smörgåsrånstime!! ♥

CENSORCHIP CAT.

Så söt, att jag fäller en tår :')

AAWYEAH!

PORCELAIN WINGS.

Hajhaj, här sitter jag och chillar. Det är faktiskt så jag har spenderat hela dagen, med andra ord jag har inte gjort särskilt mycket. Igårkväll åkte jag till Filip och hängde där ett litet tag. Bebisen skulle ju gå och lägga sig sen eftersom att han jobbar. Sen hämta jag med mig Nasse på vägen hem igår så atteh... och nu var det tomt i skallen. Jaha nähä, får se om jag har något intressantare att komma med senare. Ha're!

STORM.

Var ute och fotade lite nyss, blev bara på Nasse för vädret är ju helt bajs. Till och med hon ville inte vara ute, ville bara springa till dörren och gå in och lägga sig igen.

FETMADAGEN.

Idag är det ju som sagt fettisdagen but I will call it fetmadagen, vilket innebär att man brukar äta semlor. Tror dock inte jag kommer att göra det, ensam hemma och inga pengar så atteh.. nej. Idag har jag möblerat om i mitt rum, saknade den gamla möbleringen som dessutom ser mycket bättre ut. Jag har alltså möblerat tillbaka det som det såg ut innan. Hade ju skrivbordet vid fönstret nu ett tag men det såg inte så bra ut, eller detta ser mycket bättre ut. Kanske kan lägga upp före- och efterbilder HUH! skulle det inte vara nåt? fräz. Nu till något helt annat! jag har hittat ett jättefint iPhoneskal, eller det finns många fina men jag har i alla fall bestämt mig för ett redan. Det var nog allt jag hade att dela med mig av mina random tankar atm. Godkväll!

JENNY/23.

GRATTIS på födelsedagen syrran! hoppas du får en fantastisk dag! Love you.  ♥ ♥ ♥

45 YEARS.

Ägnar ett inlägg till den bästa musikern någonsin som idag skulle blivit 45 år. RIP

01:57

Goodnight bitches >:D

MY BEAUTIES.

My beauties. ♥ (dock är andra bilden bara en typ av jämförelse, då min 3gs inte räknas som någon beauty längre, haha.)

Igår åkte jag till Filip, vi käkade pizza, åt Pringles, choklad (den nya Marabou ohyeah) och drack läsk och hade det fint. Just det! vi körde bil också, eller Filip gjorde - the taxi driver. Palla sitta ensam hemma liksom, hade bara slutat med att jag hade ätit upp alla chepsen (fast ne). Var dock sugen på att dra ut i helgen men någon har ju tappat sin plånbok och har inga bevis på att hon är 18... man blir ju så ledsen. Jag hade ju också kunnat försöka med mitt badassmode on men jag orkar inte med risken att få mer problem så jag skippade det. Jaja, I'll fix it! idag har vi bara legat och latat oss, eller nästan i alla fall.. vi var faktiskt ute och gick en runda också. Fick se nya delar av Ränneslöv och jag säger bara WOW! sen titta vi på flera avsnitt av Karatefylla, lööve it! snart som den idiot jag är ska jag titta på Big Brother. Vaaaarföör... fattar inte varför jag tittar på det egentligen. Kanske för att det är kul att se vilka idioter som är med, men jag måste faktiskt påpeka att man behöver inte vara helt dum i huvudet bara för att man är med i Big Brother. Till exempel förra årets vinnare, han var det inget fel på, han var som en stor nallebjörn (nästan).

Ha en fin afton/natt! ♥

RAIN.

Tycker att vädret suger stenhårt. Saknar snön och solen! blev inte riktigt som jag skrev igår, var uppe mycket längre. Somnade väl runt 3.30 sådär haha! hade tydligen mycket intressant att göra på datorn. Får se vad som händer ikväll, dock suger mitt liv atm. Har tyvärr tappat bort min plånbok för första gången i mitt liv, så atteh... fattiglapp och inget id-kort kvar nu längre. Man blir ju så lycklig när sånt händer! fuck. Får bli ett litet besök hos banken på måndag, hade i alla fall inga kontanter i plånboken så det är ju gött. Eller en tjuga och lite mynt men jag gråter inte över det. Shit happens.. som man brukar säga hehe. D':

JAG OCH LE FJUN.

Bilder tagna med iPhonen, (kameran på framsidan då, som är rätt så kass om man jämför med den riktiga på baksidan höhö) funderar på att snart gå och nanna kudden. Är inte trött men det händer för lite ikväll, så då kan man ju lika gärna sova. Ska nog sätta igång en film eller något program och lägga mig sängen! puss.

CUTIE.

FEL CHIPS.

Jag just nu. Så fint med solen där på sista bilden, gillar cpögat! Nyduschad och "fin" nu, önskar att alla kunde känna min doft. Alltså jag skoja.. tror jag. Har gjort ingenting idag, inte ens ätit chips! den hemska förklaringen till det är att det är FEL chips här hemma. Definitivt dagens i-landsproblem.

SNOW Y U NO STAY?!

Chacha slitna håret 2000. Borde gå till frisören, fast aaaee struntar i det ett tag till. Igår fick jag lov fuck yeah! höll på att glömma det när jag drog från skolan. Såg nu att snön töat bort, fuck... det var inte bra. Behöver ju snö nu till fotograferingen. Dock hade jag ju några dagar på mig, men det har bara inte blivit av. Hade ju tänkt fotografera en hel del nu på lovet, tråkigt utan snö men får väl göra mitt bästa. Ledsen tjej. Jag verkar ju vara den enda som faktiskt tycker om snö (vet att det inte är så, men det är alltid ett jävla tjöt om snön) jag tycker i alla fall att det är mysigt och mycket finare än regn och sånt mög. Igår efter skolan hängde jag hos Jenny ett tag, skulle hämta hem min väska och Filippojkens tröja som han hade glömt där. Passade även på att Käka lite omelett och bacon, soFtisch. Sen hängde jag med Filip, och blev tvingad att gå upp 7.40 imorse... vissa går ju i skolan på fredagar, hehe! fast jag somnade om gott sen. See you later snailigator!

TOP/FIVE.

Top 5 låtar:
Adept - Sound the Alarm
Adept - Shark! Shark! Shark!
Bullet For My Valentine - Dignity
Bullet For My Valentine -Last to know
Slipknot - My Plague
Det var fan inte lätt o välja höhö..
Top 5 artister:
BFMV
Slipknot
Disturbed
Adept
Ramones
Top 5 filmer:
hm.. kollar knappt på film
Farsan, haha sen vettifan har inga favoritfilmer typ inte vad jag kan komma på i alla fall..
Top 5 drycker:
MER - apelsin
Schweppes-läsk
CocaCola
Vatten
kommer inte på fler nu..
Top 5 glassar:
Ben&Jerry's Half Baked
Ben&Jerry's Cookie Dough
Mjukglass
Apelsinkrokant
Sandwich
Top 5 frukt/bär:
Jordgubbar
Körsbär
Hallon
Ananas
Passionsfrukt
Topp 5 godsaker:
CHIPS
Lakrits
Choklad
Pommes frites
Negerboll
Top 5 aktiviteter:
sport?? HA. mina aktiviteter får bli:
Shoppa
Simma/bada
Ute & gå med Nasse
Cykla
Springa
Top 5 internetsidor:
Facebook
Blogg.se
Google
Youtube
Bloggar
Top 5 annat:
Bild 1Bild 2
-
Top 5 låtar (just nu):
Masses of a dying breed
Relentless chaos
Prisoners of today
Runaway
Trigger
Top 5 artister (just nu):
Miss May I
Linkin Park
Billy Talent
In Flames
Bullet For My Valentine
(och jag måste lägga till Nirvana.)
Top 5 filmer:
aaee vet fan inte just nu alltså.
Top 5 drycker:
MER - apelsin
Schweppes
Coca-Cola
Chai latte
mjölk
Top 5 glassar:
Ben & Jerry's Half Baked
Ben & Jerry's Cookie Dough
Mjukglass
Magnum
Sandwich
Top 5 frukt/bär:
körsbär
hallon
jordgubbar
ananas
passionsfrukt
Top 5 godsaker:
CHEPS
lakrits
choklad
BK's pommes
cheesecake
Top 5 aktiviteter:
hmm..
promenera
simma
shoppa (det räknas!)
springa
gymma
(har dock bara gjort det en gång men ändå)
Top 5 internetsidor:
Facebook
Existenz
Blogg.se
Bloglovin
We ♥ it
Top 5 annat:
Filip
fjun
musik
dator
ny iPhone

MIN NYA KÄRLEK.

Igår kom han, my love. Kände att min 3GS hade gjort sitt med alla repor och det har ändå varit vi två i över 1,5 år. Dessutom var ljudlösknappen och volymknappen helt skadade, men måste ändå säga att det har varit världens bästa iPhone. Den har överlevt flera slag mot marken och till och med ett dopp i toaletten. Haha, håller på att skriva värsta novellen om min gamla iPhone... jag tror att vi avslutar här.

HAPPY VALENTINES DAY.

TRÖTT TJEJ.


Idag är jag trötta tjejen, är lite rädd för att jag ska bli sjuk. Ser inte riktigt pigg ut heller, fick till och med en kommentar av pappa att jag såg vit ut i ansiktet haha. Hoppas att jag inte mår sämre imorgon! inflyttningsfesten i lördags var trevlig. Sen efter den drog alla ut, kvällen blev ju dock lite rörig för min del. Tappade bort Filip så jag var forever alone där ute ett bra tag. Mitt lokalsinne var ju inte riktigt som vanligt heller, så hittade typ ingenting haha. Lost in Halmstad, men tillslut hitta vi varandra men då var det dags att åka hem. Bättre kvällar har man ju haft, men men. Så jävla fint ute nu när det är snö och sol. Särskilt i morse, åhå! tror jag måste tvätta min älskling nu. (Min halsduk) har spillt lite allt möjligt i den. Haha, kanske inte riktigt men den bör nog tvättas om ni ville veta. Onödiginfo.se. Har faktiskt inte så mycket mer just nu så, pussiluss! (HAHA)

KNITTED.

Tröjan, GE MIG! (men självklart så finns den butiken där tröjan är köpt närmast i Malmö, pälla.)
Källa

ROUGE.

Helt nytagna bilder, var helt rosa om kinderna när jag kom in. Såg ut som ett litet barn och utan smink dessutom. Det jag hatar mest med att vara osminkad är mina ögonfransar, ser ut som att jag knappt har några. WHY!! Sen blir min hy alltid mycket sämre på vintern, usch jag vill ha sommar! har nyss varit ute med Nassen, kidnappade henne i torsdags utan att tala om det för mamma! badass, men idag kommer hon och hämtar henne. Ska ju ändå iväg ikväll! nu ska jag gå och klappa lite på mitt fjun, sen bädda sängen och lite såna ohäftigheter. Baebae!

SO MUCH FUN.

Ordentliga tjejen. Fast nä, ser bara ut så men så är det inte ;pPPPpPp
-
Gött med helg! fast jag fick ju helg redan igår, och börjar inte förrän på tisdag som vanligt. Händer inte allt för mycket denna fredagskväll, skulle kanske träffat en kompis men det blev inte så. Får nöja mig med en forever alone-afton. Imorgon blir det festligare! vid kl. 19 ska jag och Filip dra in till Jenny och Ken som ska ha inflyttningsfezt sen drar vi två ut och röjer lite, och träffar Filips kompisar där. So much fun!!

JA TACK!

HELG!!

retarded.

EN LITEN BEBISKATT.

BLACK/BRITAIN.



BLUE-EYED.

Jenny den fräcke.

SEVEN.

Hade nog den tramsigaste lektionen i naturkunskap idag. Eller, det var väl mest jag som var tramsig nästan, helt forever alone var jag ju inte. Skrattade i alla fall hårt igenom typ hela lektionen, det var redovisningar om ni ville veta. Är faktiskt helt tom i skallen, har i alla fall inget vettigt att skriva här. Har legat i soffan typ hela dagen sen jag kom hem. Frusit och varit lite nannig men jag somnade aldrig, bättre att spara det tills senare när jag ska sova. Problemet med det är att efter jag har duschat piggnar jag till men det ska nog gå bra ändå. Snart är det dags att återgå till soffan igen, jag har spelat in Top Model Sverige så ska se vad det är för bitches som är med. Godkväll!

MY BOYS.

Aaw, mina fina pojkar en fager söndagsmorgon.

MISS MAY I.


FRÄCKHET OVERLOADED.

Vi är fräcka.

I SEE CATS EVERYWHERE.

Små fjun / Källa
Just chillin' i mitt nystädade rum. So nice, tvättade till och med golvet, så nu är här så gott som dammfritt och freescht. I torsdags var jag på begravning, rip ♥ tänk så mycket mer tid man hade fått tillbringa med en person om inte alla dessa sjukdomar hade funnits. Nähä, om man skulle se om man kunde fixa lite mat kanske och snart kommer granna pojken Filip hit. Godkväll!

FIGHTING FOR NOTHING.

Idag orkar jag faktiskt inte skriva, eller inte just nu. Kanske dyker upp ett inlägg senare med lite mer innehåll i. Nu ska jag städa...

FOUR RANDOMS.

1TH.

Nytt! Fint som snus.

WORD.

DE GYLLENE KEXEN.

SMÖRGÅSRÅN ♥ fick även bli det till middag... kanske inget jag föredrar egentligen men nu blev det så för att jag var lata tjejen. Ok, kan börja med ett jobbigt problem jag stöter på varje dag. Tyvärr är det faktiskt så ofta som varje dag. Åtminstone om jag går in på Facebook, och nej jag vill inte sluta gå in där. Fast jag anser ändå det här problemet vara störigt, retande och ibland blir jag nästan lite rädd. Jag snackar om särskrivning, alla dessa jävla särskrivningar. Sten cool, jätte dum, as korkad, skit bra. Jag får ont i ögonen, just sayin'
~
Igår hängde jag med Filleponken efter skolan, vi åt två feta menyer på macedonken och hade det najz. Tog ingen cola till maten btw! (Jag menar, det gör man ju alltid på Mc donald's) men jag har slutat med läsk på vardagarna om ni ville veta. Dricker det bara på helgen nu! shoppade lite igår, Jenny var inne i stan så hängde lite med henne. Hittade ett par jeans och ett linne. Kan nog fixa några bilder lite senare. Nähä! nu ska jag gå och chilla någon annanstans. Godkväll!