SLEEP IS JUST A COUSIN OF DEATH.

Orkar nästan inte skriva egentligen men vafan. Igår jobbade jag som vanligt, sen drog jag och Sophia till Båstad och stekte och badade, fast fan va kallt vatten där är. Senare på kvällen drog vi istället till bassängen här i Skummeslöv och badade, mycket skönare vatten haha. Oljade in träbänkar hela dagen igår på jobbet, riktigt drygt var det. Så satt jag där i linne och målade på och sen när jag kommer hem har jag såklart bränt mig på axlarna och ryggen. Snygga vita sträck jag har nu, så kallad linnebränna.. he he. Näsan blev också lite röd, får nog lära mig och smörja in mig. Bränner mig bara på dom tre ställena sen brukar det var lugnt. Färg har jag i alla fall fått! Skulle dratt till stranden idag igen efter jobbet, men då skulle det såklart bli fult och kallt. Blev bara en liten runda med Sophia i Båstad, där käka vi litta KÖRV med mos. Oljat in trädäck och staket idag igen, börjar bli lite tråkigt men jag (och en till tjej) är strax helt klara. Roligt att vädret ska bli kasst precis nu till helgen... eh nej. Aja, dock är det bättre om det är mulet och varmt än sol och kallt. Fotade en hel del igår, men jag orkar nog inte lägga upp bilder just nu. Kanske blir att dra in till Laholm sen, får se annars ska jag nog bara chilla. Ha're

Pretty awesome. Fotograf: Sophia

JAG MÅSTE SOVA.

Har haft en sjukt fin dag! Skriver imorgon. Godnatt. (Eller fan jag måste duscha först, eller ska jag göra det imorgon hjälp)

TVÅ MÅNADER.

Idag är det två månader kvar tills jag fyller 18 år, yeah. Jobbat från 9-15, sen var jag nere på stranden en stund eftersom att Jenny och Jessica var där. Trevligt, sen kom Ronja hit direkt efter the beach. Så det har varit fullt upp hela dagen för en gångs skull. Badade i Båstad med Ronja innan också, svinkallt så det var bara ett snabbt dopp. Jobb imorgon också, tror jag tar hela veckan. Klarar sena kvällar ändå ;) somnade liksom runt 2:30 igår men jag jobbade på bra idag ändå. Fast det är ju såklart bättre att gå och lägga sig i tid så att man inte är lika död på morgonen sen. Blir nog stranden imorgon direkt efter jobbet igen fast med Sophia denna gången. Schtek! Borde nog dra in i duschen strax. Ha de gott!

MIN ÄLSKLING.

Haha, så jävla söt. Min älskling.

00:51.

Har jobbat idag, blev visst sommarjobb ändå! sen var jag på Eurostop med mamma, så det blev lite shopping idag också. Blir jobb imorgon med sen efter jobbet ska jag träffa Ronja (awesome), men jag ska nog ta och nanna typ nu. Godnatt. BTW SELMA (katt) hade namnsdag idag (27:e) väldigt viktigt att ni fick reda på detta.

Bilder tagna nyss

CHEAP SUNDAY?

Sov länge as hell idag, eller iofs jag sov ju inte till 15:30 bara till 13:30, hahaha.. blev att jag satt uppe länge igår, hade väl kul framför datorn antar jag. Har bara stekt lite i solen idag och duschat. Det är det enda jag har gjort, och suttit här lite då. Ska nog käka något nu, det är ju ett av mina stora intressen. HA DE!!!!

SELMON.

MIDSOMMARDAGEN.

Hallå jaaaa. Lisa kom inte hit igår, kändes lite onödigt eftersom att hon skulle till Paris idag men jag hade trevligt ändå. Hängde på Jenny och hennes kompisar, blev en fin svensk midsommar med mat och sånt nAjs här i Skummeslöv. Har mest bara chillat idag, kollat på tv, ätit cheps och cheese twisterz (fett goda, godare än ostbågar typ) och fotograferat mina fina katter, okej tog några kort på mig själv också, hehe egotime! :D har dock funderat på om jag ska sälja min kamera och uppdatera till en bättre. En väldigt stor anledning till det är att om jag vill köpa ett nytt objektiv (som jag nu vill) så måste jag fota helt manuellt hela tiden, för A/M sitter på mitt objektiv och inte på kamerahuset. Kan ju bli lite jobbigt att behöva ställa in skärpan själv hela tiden, blir nog inte så lätt om man ska ta ögonblicksfoto t.ex. Aja, lite nördsnack där. Hoppas någon förstår vad jag menar i alla fall, haha! Nu ska jag äta asgod mat, YES.

Med glasögon
..och utan glasögon, (ser jag inte lite smartare ut med glasögon? HAHA)

EN HELT NY VÄRLD.

- det är fan så när jag tar på mig mina glasögon, hämtade dom idag! HIHI. Inte för att jag gillar det, hade helst sluppit men jag ser ju så jävla mycket bättre på avstånd med dom. Har inte skrivit på ett tag för jag har inte känt för det helt enkelt. Igår var jag och Jenny i Halmstad och shoppa lite, trevligt! Köpte inte så mycket, eftersom jag nog snart ska ut och handla igen. Blev i alla fall två tröjor och två armband, fast jag tappade det ena idag.. och jag tror tyvärr inte att jag kommer hitta det igen. Fan. :( Aja, var i Halmstad idag igen fast med pappa denna gången, köpte ny tv till vardagsrummet. Dock är den inte uppe än men snart får vi väl hoppas. Har städat rummet idag också, och sprayat mina (före detta) bruna korgar till vita, nice! allt ska va vitt. Ska nog byta ut mina katter till vita katter istället. Haha NEEE jag skulle inte tro det, älskar mina bebisar. Snart kommer pappa hem med mat, ska bli gott när man inte käkat på hela dagen, inte bra HEehe men nu ska jag snart få lite käk. Rödspätta med pommes står på menyn ikväll :D Imorgon är det midsommarafton och då kommer kanske Lisa hit som jag inte träffat sen i julas typ. Alldeles för längesen.. saknar sönder bruden ju!

Här har ni den blivande glasögonormen:

''

we♥it

//

REST IN PEACE.


RIP Ryan Dunn.

♡..

YOU KNOW YOU'RE RIGHT.

WE WILL NEVER DIE.

Idag och imorgon skulle man ju nästan varit på Metaltown, många bra band i år. Synd att jag missar detta, cutcut. Dessutom spelar Bullet For My Valentine på Getaway Rock i Gävle i Juli. Hade varit underbart att få se dom igen. Får se hur det blir med det, vet inte om jag har så jättestor lust att åka dit själv faktiskt AJA.. jag har varit duktig nu sen i onsdags och varit ute och sprungit/gått. KEEP UP THE GREAT WORK YEAH! Innan när jag satt här vid datorn så gick där en spindel på väggen. Inte ok, vad fan gör han i mitt rum. Kommer hit utan att jag ens bjudit in honom, så jag döda honom och slängde han i toaletten. Det var egentligen rätt elakt, tänk så hade han familj.. haha ok. Hade kanske varit kul och dra till Karseföörs ikväll, inte för att jag tänkte titta på Danny men ändå. Fast det kommer ändå inte bli så för allt ska ju suga så jävla hårt just nu.. men nu ska jag fan äta för jag är hungrig. Ha'D

I REFUSE TO CLOSE MY EYES.

Godkväll! Blev en runda i skogen och sen vidare till stranden, skönt.. det blev nog fil och flingor till kvällsmat idag. Ehe, om jag inte tar något senare fast klockan är ju typ 20 nu så nae. Sophia kommer kanske sen, annars blir det väl någon film eller något sånt halvsegt skulle jag tro. Hade dock suttit fint med något festligare, fast det ser inte ut som att det blir så ikväll.. boOoring.

MINA BOYS.

Mina boys ♥ haha..

Ey yo. Idag har jag sovit länge (ovanligt..) tror jag ska försöka dra ner på det och gå upp tidigt några dagar i veckan för annars kommer alla dagar på sommarlovet försvinna alldeles för snabbt. Fast sovmorgon är en stor del av lovet, men varje dag är ju nästan lite synd eftersom att hela dagen försvinner då. Var nyss på synundersökning på Maxi, eller inte nyss.. hade tid kl. 15. Sen var jag och hämtade lite saker hos Sophia och nu är jag hemma igen, och nu är jag så duktig att jag tänkte dra ut och springa en runda. Var ett jävla tag sen, minns den tiden då jag kunde springa långa rundor utan att stanna och dö. Konditionen har som sagt blivit sämre, men det kan jag ändra på! HA'RE

SEBBE.

Såg nyss denna filmen, så jävla bra men man blir ju inte glad av den precis. Fast jag tycker om att se såna filmer ibland.

NO, I DON'T HAVE A GUN.

Godkvällen! Idag har jag varit på Gekås med mamma, hennes kille och hans barn. Trevligt trevligt.. köpte dock inte alls mycket, fransk nougat bland annat för det är så jävla gott. Har väl egentligen inte så jättemycket att skriva ikväll heller. Käkat lax två gånger idag, så intressant. Det är gott i alla fall! Hade typ besöksrekord på bloggen igår? lal, kulkuuul. Ska nog hämta min blåa festliga festis som står och väntar på mig i kylen nu och lite fransk nougat till det.. omnom.

ROSES.

Hallå eller! Sov länge idag, skönt, nice, soft osv. 

Hittade något fjunigt under mitt täcke...

---

Gårdagens outfit (Till och med Elin Kling har lagt till denna som favorit, cooooolt haha)

Inte världens roligaste kväll detta faktiskt. Hoppas dock att det blir Liseberg eller något annat asnice i veckan. Måste dit och åka AtmosFear och alla andra roliga då. Kom på att jag fixade hem en film innan, så man kanske skulle ta och kolla på den snart då. Ha're

+++

Tja posarn här ja

Igår ställde jag klockan på 11:25 så jag har alltså varit vaken sen dess. Tycker faktiskt det kan vara lite varmare ute. Ska jag vara ärlig så känns det inte som sommarlov ännu, men det kommer väl. Eh ja, det är tomt i skallen, har faktiskt inte mycket att skriva idag.. så jag ska nog ta något o käka sen dra ut en runda i skogen med Nassi. Puss!

REAL WILD CHILD.

Go'kväll! Idag har jag spenderat hela dagen på Ikea, och en liten stund på Väla. Skulle mest in och se om mina (JA MINA) Ralph Lauren fanns, men icke sa nicke bara i fel färg. Jaja, någon annan dag förhoppningsvis! Köpte bara ett svart vanligt linne med lite spets om ni ville veta. På Ikea däremot storhandla vi.. en soffa, tv-bord, tv-bänk, två madrasser och lite andra småsaker. Nice med nya möbler! Dog även lite i mina ögon idag när jag gick förbi en vit iPad 2. Sen såg jag en Corvette också, haha! Btw så har jag min fina hund här ikväll, så det blir nog en promenad strax. Ha de gyytt!

JUNE/TEN.


Hade en jäkligt bra kväll igår! Dock blev det översvämning inne på tjejtoaletten haha, inte så jättenice faktiskt men men. Tack alla som var med och gjorde kvällen så bra! Idag ska jag nog bara chilla, softa och ta det lugnt hah! Ha de.

HERE WE FUCKING GO!


Yeah. Hoppas på en bra kväll!

SOMMARLOV 2011.


we ♥ it
Kan fan inte sluta äta jordgubbar när jag väl börjat alltså. Jobbigt läge, vill ju inte att dom ska ta slut heller. Har ätit upp en halvliter själv typ, skäms nästan lite. Fast det finns en hel halvliter kvar men den är väl också slut snart. Haha, nä ska spara lite nu. Sov lite för länge idag, (ovanligt att jag gör det, haha ehh) fixa mig på ca 20 minuter sen brumma jag iväg till bussen. Var ju mindre roligt att köra hem i regnet sen. Fan vad blöt jag blev, men jag kom hem lite tidigare i alla fall hah. Kollade när några spelade och sjöng i skolan, sen blev det tårta med klassen. Helt okej! Dock ska alltid vädret vara så här på skolavslutningar nu för tiden. Fast jaja, nu är det sommarlov och det är förjävla nice!

800 GRADER.

Hej. Idag har jag chillat rundor med Jenny, nice att vädret blev bättre på dagen också. Fast imorgon skulle det nog bli mulet och sånt traaodigt igen men vafan jag har sommarlov och det är så jävla gött! Tycker lite synd om mig som flagnar på axeln, ser rätt fuckat ut haha. Stekte på rätt så bra på Siesta utan att man tänkte på det. Blir nog Madison's imorgon också, man får ju fira att man slutat skolan på något sätt tycker jag. Ha de softis!

DUMB.


F
y. fan. vad. tråkig. dag. Boxern till teven dampar sig extremt, så nu kan jag inte titta på tv. Vädret är inte kul, så jag kan inte sitta ute och bara steka. Lider av maximal rastlöshet. Jaja, ska inte gnälla mer nu! Bio skulle suttit fint ikväll, eller någon film. Har iofs filmer på datorn som jag inte har sett ännu. Nu ska jag fixa något iskallt att dricka yao.

JUNE/SEVEN.

Hallå! Tycker solen kan komma fram lite mer faktiskt, hade ju tänkt steka idag. Igår var vädret galet, och jag gilla det. Dock blev jag lite rädd när min skärm bara slocknade, men den funkar ju fint idag som tur är. Har ingen skola fram tills på torsdag då är det skolavslutning. Känns rätt onödigt, man kan ju säga att jag redan har sommarlov men jag drar dit på avslutningen ändå. Hade inte så mycket att säga idag, ha de fiiiint.

BOOMBOX.



Hey!
Har spenderat mina dagar på Siesta från tisdags till lördag. Har varit soft som fan, men vissa personer gör mig bara så jävla besviken. Inte gjort ett skit och ändå blir man behandlad så jävla fel. Adept var i alla fall riktigt awzuuum! Träffa mycket sköna människor också, alltid trevligt. Igår åkte jag till O, och sov där tills idag, naasnaas! :) Badade dessutom för första gången igår i en sjö, badat idag också. STEKIGT som fan ute! Btw så gött att Simon vann Big Brother 2011! Sen skolavslutning på torsdag då, fint som fan. Ha de gött!