ANGELS WITH DIRTY FACES.

SKAOLA IDAO DAO JAO!... skoja -.-

Var väl både upp och ner. Vissa har ingen tv hemma och vissa är bara arga och dumma. D: skitsamma, NAJS med Madison imorgon och påsklov! :D :D :D

Höm.. ska man skriva om denna dagen då.. ja får la skriva en kort sammanfattning av the dag. Kanske inte så kul men jaja, har faktiskt inte så mycket att skriva idag känner jag.

06:35 duscha -> käka frukost o allt det där. VAKNA MED THE VOICE-tittande i 20 minuter :-) TREVLIGT som vanligt.
07:02 bussen till Hstd
08:10 medieproduktion
09:45 matte
11:10 idrott
------- lunch
13:20 svenska
14:25 HEM (ungefär, slutar egentligen 14:55)

Tänkte bjuda på lite färska bilder som togs igår. Enjoy!




Finns ju fan inget finare än djur. :D Söthet på HÖG nivå. ♥ ♥

Lite trevlig kvällsfika från igår. Muhaha! :D


Smulorna som blev kvar, intressant va? :F


P E A C E !



MUSIC IS LIFE.


SUM 41 - Still waiting


GREEN DAY - Basket case


SHAM 69 - If the kids are united


SEX PISTOLS - Schools are prisons


RAMONES - Surfin bird


♥ !!

HEADER.

Litta krångel med headern just nu. Det som står överst ska inte vara med.. alltså det ska ju inte stå Rulesbyjosse.blogg.se två gånger. Ska fixa det, men det är något weird.. man måste liksom fylla i ett fält eller något här inne på mitt konto. Blir faktiskt Lite ARGH! D: kanske inte så as-snygg header. Men h*lvete vad länge jag hade haft den andra, så jag tyckte det var dags för lite uppdatering. Gjorde den snabbt i skolan idag så.. höhö. Har ju inte PS hemma. Kanske lite tradig header men ibland är det ju också så här att LESS IS MORE. Fast inte alltid, bara ibland. :D

HEARTS ON FIRE.

Tjoloo! :D

Jag vet att mitt förra hela inlägg blev i fet stil. Hände något skadat.. råkade trycka på några tangenter.. först var hela inlägget i rubrikstorleken och med den svarta bakgrunden. Alltså så som mina rubriker ser ut, kneepiigt! haha. Nu är det normalt igen iallafall, btw kan jag ju säga att min blogg inte är lika snygg på andra skärmar/internet. Hemma på min dator är bilderna alltid mörkare än vad det är på andras, alltså det ser miiicket snyggare ut hemma. Dessutom ser inte min text så konstig ut, när jag använder fet stil t.ex. då syns det astydligt på vissa skärmar/internet. Just so YOU know. Lite störigt tycker jag faktiskt men men.

SNART LOV! :D :D :D

Onsdag imorgon, sen är det torsdag och då är det festligheter som gäller! riktigt jävla nice tycker jag. Trevligt väder idag också, fast inte perfekt. DET BLÅSER! och det förstör allt. Det är ganska "varmt" men om det blåser blir det kallt, kan till och med vara så på sommaren också. Hatar när det är så blåstigt ute!! men jaja, bättre än snö.

Snart blir det god mat i min lilla mage... :-) nej jag skoja. Nu fick jag en dålig nyhet, mamma hade visst gjort allt till pytt i panna istället -.- får la gå ändå höhö.


The outfit of tha day. Ny tröja, köpte igår. :-)




PEACE.

STILL WAITING.

Hejsan.

Bloggade inte igår, förlåt.. haha om någon nu blev ledsen för det. Tänkte precis skriva att jag inte hann, not. Jag var så jävla trött. Kollade på "Top Model" sen skulle jag se "Svenska Hollywoodfruar" men det missade jag helt. :-( somnade i soffan... sov inte särskilt mycket på natten till måndag, var ju som sagt hos Sophia på lördagen och det blev ganska sent och vi sov liiite länge sen på söndagen haha. Då är det inte lätt att somna sen på söndagen. Men nu måste jag dra, bussen går 09:30 här ifrån Vallberga. Sen måste jag sitta typ i Laholm i en halvtimme.... seeeegt! men jag får la gå in på biblioteket, men det är tråkigt det med.

PEACE OUT!

BEAUTIFUL DISASTER.

S U N D A Y. Vilket innebär ny vecka, ny måndag och skola IMORGON då.

Igår var jag hemma hos Sophia & CO. Trevligt trevligt! tittade på "Det regnar köttbullar" och någon skräckfilm, kommer inte ihåg namnet. Sov där, kom hem vid 16 ungefär. Då började jag direkt på bilduppgiften, den ska jag lämna in i morgon så att jag slipper komma på tisdag. Alltså då börjar jag 11:40 istället för 08:10. Lite mer chill! :-)

Imorgon är det utvecklingssamtal... segt. Alltså har man det i gymnasiet? ändrade "regler" eller va? ._. känns lite knepigt. Jajaaaaaa.. denna veckan i skolan verkar rätt så chill. Snart loov, gettt! och Madison på torsdag som jag har nämnt innan.

Nu ska jag läsa lite bloggar. HA EN TREVLIG SÖNDAGSKVÄLL!


random.

Peace !

HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN.

Regn idag = tråkigt.

Hoppas fan inte på regn på torsdag! Madison "Dress to impress"juu. Dock tänker jag skita i temat.. palla klä ut sig o sånt. Ikväll blir det att dra hem till Sophia. Måste köra moppe i bajsvädret.. men jaja det är inte så långt, fast ändå det suger när det regnar. Igår var jag bara hemma hos mamma och tittade på Let's Dance och käkade tacos. Bryr mig inte så mycket om vem som vann, men jag tyckte det var bra att Mattias vann höhö. La mig tidigt igår, men sov ändå rätt så länge idag. Weird.. kan sova så jävla länge, kan sova 12 timmar utan att vakna. Det är lite för mycket sömn tror jag haha. Jaja bättre än för lite sömn.

Har nyss städat i min byrålåda och rensat bland kläderna. Använder inte allt så jag la in några plagg i en annan garderob (inte i mitt rum då). Skönt, lådorna var liksom överfyllda innan. Sen så har jag också bytt sängkläder :-) det är trevligt med en nybäddad säng, haha.




Ha det nice.
Peace.

SOME MIGHT SAY.

Sitter i soffan hemma hos mamma och schteeeker!

som man brukar göra. Haha.. skämt åsido, eller nä. Jag är ju en schteekkare!

skola idag som vanligt då. Började 08:10 med medieproduktion eller multimedia haha.. sen hade vi samhälle, var ju klar med läxan så jag pluggade till provet. Sen sista lektionen hade vi mediekunskap och då var ju provet. Hade ju verkligen inte pluggat mycket, hann inte. Men jag tror jag får G annars är det lite knepigt tycker jag. Nu är jag lite ledsen för det är inget "Solsidan" ikväll. D: men jaja.

IMORGON vill jag SHOPPA! men det kommer inte bli av.. asså jag kan ju shoppa någon dag efter skolan men då har man liksom inte lust. Man är trött och vill hem. Sen är man ju i Halmstad varje dag, när jag ska shoppa vill jag helst åka till Väla eller något. Känns så tradigt att dra till Halmstad när man är där 5 gånger i veckan. Men vissa dagar kan det väl vara trevligt. :-)

Hann ta lite kort på min outfit från idag så jag kan la lika gärna lägga upp lite bilder.


jag vet min utväxt är ääääääääääääääääääääckliiiiiiiiiiiiiig. Stör mig på den.

peace.

REKLAM.

Sitter ju och gör en läxa om reklam, så hitta jag den här.

HAHAHAHA!


Vem fan kommer på att göra så? särskilt i den åldern också.. och ensam.. HAHAHAHA! det blir ännu roligare om man tänker på det sättet. :D :D :D

TICK TICK BOOM.

Jahaa! då sitter man här och gör läxan FORTFARANDE. Alltså ni kanske förstår att jag inte har suttit här i streck då, haha. Då räknas man nog som efterbliven om man inte hunnit bli färdig med läxan. ._. nää.. har faktiskt hängt med pappa och helghandlat lite b.la. ville ju välja chippe och lite sånt själv. HA HA. Men sen är det ju alltid trevligt att följa med och vara lite sällskap och hjälpa till att packa ner varorna och sånt. Gullig jag är. :-) hahaha!

Är nästan klar med läxan, fast jag vet inte om jag hinner göra den nu. Har en timme på mig imorgon också, dock tror jag den timmen går jävligt snabbt. Hade liksom tänkt att plugga på mediekunskaps-provet då istället eftersom att jag inte har pluggat alls mycket på det. Skulle börjat med den här läxan förra veckan... men som sagt jobbar jag alltid bäst under press. Då vet jag att det måste vara klart inom kort tid men om jag har en vecka på mig så tänker jag att det är lungt, lång tid kvar ju. Höhö. Skulle vilja ändra på det, så att man kan chilla sen i sista stunden.

Jaja.. nu måste jag dra. Ska först duscha och sen mååååste jag plugga på provet..



Peace.

SPRING.

Vädret är ju bara så jävla uuunderbaart idag! :D :D :D

Var nyss ute på en mysig promenad på stranden med Nasse i bara tjocktröja, IDAG ÄR DET VÅR. Såg även att det hade kommit upp lite blommor i rabatten. Men nu hinner jag inte sitta här länge. MÅSTE göra min läxa nu. Dock ingen lätt läxa, fiifaan! tror inte den blir så lätt. :-( men jag måste göra den för den ska ju vara klar imorgon och jag vill inte sitta hela kvällen med den. Måste plugga till provet också, därför måååste denna bli klar nu. Snacka om glädjedödare ? nu när man vill vara ute och ha det trevligt så måste man sitta inne vid datorn och göra läxor. Höhö, jaja det måste göras.

PEACE!

FRIZZLE FRAZ.

FRÄÄS-rubrik i know. Haha ._.

Onsdag. Kan ju börja med hur dagen har varit i skolan. 08:10 började vi och då hade vi medieproduktion först, håller på med ett grupparbete. Sen matte och idag hade vi matteprov.. sen efter det var det profilval.. tror jag det heter. Eller alltså man skulle inte välja idag men tills på måndag ska man ha valt. Sen hade vi svenska, håller på med ett arbete. Slutade 14:50 typ. Men jaoo.. angående profilvalet, jag ska välja foto som första val men det är inte säkert att man får det i tvåan så därför har man förstahandsval, andrahandsval och tredjehandsval. Vet bara två stycken.. vill inte ha någon tredje haha. Hoppas man kommer med nån av sina kompisar annars blir jag fakiskt ledsen. D: Jag vill inte umgås med folk från andra klasser okej? man får la fan umgås med de man vill vara med. Det har lärare svårt att fatta verkar det som. -.-

Lediga imorgon som jag har nämnt i ett annat inlägg! :D :D :D alltid trevligt. Men det blir en pluggdag för mig imorgon. Måste göra läxan till mediekunskapen och plugga tills provet på fredag (fattar ens inte vad man ska plugga på) otydligt. Sen har jag en bilduppgift som jag vill ha klar tills på måndag så att jag slipper komma till bildlektionen på tisdagen och få sovmorgon istället. :-)

Andra avenyn om ungefär 15 minuter, niice! var ute med Jenny och Nasse innan, vi gick ner till stranden. Nu har all is försvunnit! :D treevligt! tror dock aldrig att jag kommer hitta min mobil och mitt linsskydd. Haha! D': fick duscha Nasse efter den rundan, hon sprang ju självklart ner till vattnet, höhö. Nu ligger hon i soffan på mitt täcke och nannar. Bebishund.


Hund gillar att vara med på bild med mig. HIHI :D

peace out 8)

TISDAG.

Sitter i skolan nu. Börjar multimedian 11.40. har bara haft en lektion, fast den varade i 3 timmar.. seegt! måste göra klart min bilduppgift nu i veckan så att jag kan få ledigt på bildlektionen nästa tisdag. Alltid nice med lite sovmorgon. Slutar runt 16 idag igen.. hinner nog inte med 16-bussen så jag kommer hem lite senare idag. -.- måste verkligen plugga asmycket ikväll.. matteprov imorgon som sagt.

Gött att man är ledig på torsdag iallafall! fast jag tänkte ändå gå upp ganska tidigt så att jag hinner göra klart läxorna och plugga till mediekunskaps-provet som är på fredag. Seg vecka. Men helgen blir nog ganska nice! eller fredagen blir väl bara hemma kanske.. men på lördag drar jag hem till Sophia & co. :D

Nu ska jag spela lite, nördig som jag är.
dont-talk-to-me-1.jpg image by emilynhr
Ha det fint.
Peace!

KILL.

Dagen kunde ju börjat bättre.. försov mig som jag skrev att jag kanske skulle göra i gårdagens inlägg. Fick ta moppen till skolan. Jävla@hfg64ts?chd1€$&5-ipod! Dens fel. Seriöst. Mamma hittade en billig OCH O-avancerad väckarklocka. Höhö. En gammal hederlig, ingen digital. Haha.. 

Imorgon tänker jag inte försova mig (eller det tänker jag ju aldrig men.. ja haha) men det gör jag nog inte för nu är jag ju hos mamma och tänker inte använda ipoden som väckarklocka. Det låter bra. :-)

På fredag blir det nog Madison :D :D :D fyfan vad nice det ska bli, det var längesen. Visste inte riktigt om det var på fredag eftersom de är efterblivna och aldrig kan uppdatera sidan. -.- men jag har en källa ifrån Facebook, genom Facebook får man reda på allt. Haha, men det är ju faktiskt lite så. Höhö.

Imorgon blir det plugga matte hela kvällen typ. D': prov på onsdagen ju. Kom på en asbra sak, vi har ju en läxa tills på fredag och ett prov. Men vi är ju lediga hela torsdagen så då hinner man fixa läxan och plugga mer. ;-) nu är det "Svenska Hollywoodfruar" så nu ska jag kila.


Haha. Snacka om random bilder, men detta är helgens frestelser. Sånt får man unna sig med ibland. :D

Peace out!

SOMEBODY PUT SOMETHING IN MY DRINK.

18:31. Var nyss ute en liten stund, fotade pysen och gjorde en "stopmotion-film". Det är när man tar massa bilder och sen gör man det till en film så att det ser ut som att objektet rör sig. HUHU. Upptäckte den funktionen på kameran igår. :-) har käkat tårta idag, höhö. Pappa fyller ju år! intressant för er och veta att jag har ätit tårta idag. -.- haha..

Tänkte nyss skriva att jag skulle gå ut igen men nu är det ju mörkt vilket är otrevligt. Huhu.. ska bestämma kläder till imorgon och byta påslakan now. Höhö, det är bäst att fixa kläder om jag skulle sova lite fööör länge. Haha!

Blir en gammal låt från Ramones ♥ (kvaliteten suger, men det gör den oftast på Youtube)


Somebody put something in my drink



... också jag i fräcka ramones-tishan. Jag är så jäddra hipp som skirver tishan. SKOJAR. -.-

Peace & Love.

CONGRATULATIONS.

Godmöörning! bloggade inte igår för att.. jag var trött och var aldrig på datorn, bara inne på ipoden och det går inte att blogga ifrån den. :S kasst men jaja.. hade ändå varit jobbigt haha. Idag fyller pappa 48 år! så grattis till honom, den gamle. Hahaaa :D han sa att jag inte behövde köpa någon present men jag hitta en rolig bok och ett kort med en katt som cyklar, så det blev iallafall något. HUHU!

Skola imorgon. -.-
Gillar inte denna veckan!

Onsdag: matteprov
Torsdag: LEDIGA på eftermiddagen men jag blir ledig hela dagen eftersom att jag bara har lektioner på eftermiddagen. Men självklart måste vi ha läxa för att vi är lediga... stör mig något så sjukt mycket på det. Eftersom att det är riktigt j*vla udda att ha läxa bara för att man får vara ledig lite. :S
Fredag: läxa ska vara inlämnad (samhälle), prov i mediekunskap

Så måndag och tisdag blir det att plugga till matten... och den dumma samhällsläxan. Verkar jobbig, får fixa den på onsdag.

Sitter hemma hos mamma. Så jevla nice att titta ut och se att där inte är snö, bara gräs! :D :D :D ska nog käka frukost now.


mobbad bild. kass bild. Hahaa men vaffan, outfit från igår iallafall..

Peace out.

NANAA.

Får nog dra och sova snart, hade faktiskt glömt bort tiden! hähä. Imorgon hade jag tänkt gå ut med Nasse när jag vaknar och jag vill ha sol då, ingen jävla blåst. Men tror inte det blir som jag vill. Sitter här och chillar med musik i öronen. Fast jag tror nog jag ska bege mig till sängen nu. Hoppas och trooor det blir något annat än att sitta hemma imorgon men jag får la se. Nu ska jag gå in till bebis och borra ner mitt huvud i hans fjuniga mjuka mage. HA! det lät väl mysigt? :D :D :D


C H I L L :D
(det är förresten joggingbyxorna som jag köpte hah)

Lite missbildat att lägga in den här bilden på kategorin "outfits" kanske hahaha. Men den är inte så använd den kategorin så det får bli den ändå, HÖHÖÖÖ. :p

Peace.

FAZEN OCKSÅ.

Det är okul här. Hoppas hårt att det händer något nice imorgon! höhö. Försöker fixa hem GTA till datorn eftersom Mrs Sär har lånat ut det till hennes kompis i säkert 2 år nu eller mer och det kommer aldrig tillbaka. Dessutom BÅDA spelen. Hade liksom GTA Vice City och GTA San Andreas. KASST AV HENNE! är så jääävla sugen på att spela juuuuu! ja, jag är lite nördig och jag gillar datorspel och Playstation. :-) det är iallafall mycket bättre än att hänga utanför Mc donald's och "festa". HA! ._. förekommer faktiskt.. får la dra och kolla på "Let's dance" nu eller nåt. Det gör Sigrid så det ska jag också göra, yao! 8)


Lägger upp en "gammal" outfit-bild eller vad man ska kalla det hoho. Kanske ska börja göra det igen? fast njaaa det är så jävla vanligt, alla som bloggar gör det. ELLER VAD TYCKER NI?


P e a c e

I'M THE HIGHWAY.

Kom hem ungefär tio över fyra idag. Typ en timme och tio minuter tidigare än vad jag brukar. :D trevligt. Hade ju sån UF-mässa eller vad fan det var. Rätt tradigt asså.. men man kom ju hem lite tidigare iallafall! :) ska snart dra ut med Nasse, ska bara vila magen lite. Åt lite glass innan haha! ska nämligen springa litta med feta hunden. Skoja.. men hon behöver lite bättre kondition som mig då alltså, hähä.

Sen ska jag laga tacos till pappa och Jenny och mig då. Får nog dra ut nu, så det inte hinner bli mörkt. Nice temperatur ute nu ju! :D ville inte skriva väder för det är ju inte så fint väder bara "varmt". Får nog dra nu, maten ska vara klar tills J kommer hem annars är det stor chans att jag blir misshandlad. O_.


Haha! jävligt cool. Jag vet. Nyss tagen när jag chillar framför datorn med mysbrallor och slapp t-shirt. HA. :D

Innan jag drar lägger jag ut en låt som Sälen har visat för mig. :D (tar lite tid innan den startar)


In Flames

PEACE OUT.

BRUM BRUM.

Isabelle gillar racerbilar. Så de så! :D

Sitter i skolan, har inte så mycket att göra i min grupp. Varje gång jag har gått iväg till gruppen och snackat litta business så har den lille jäveln skrivit något riktigt skadat här. Inte barnvänligt. Har nog fan skett 4 gånger nu! och nu sitter hon och gör en fin liten "teckning" till mig i PS också. Misstänker att hon är kär i mig. ._.

Haha, okej. 12:30 ska vi till någon mässa i Arenan i Halmstad då. Så vi  har bara två lektioner idag, samhälle och multimedia eller medieproduktion, håller inte reda på det. För de ämnena är så lika. Så jag slutar antagligen lite tidigare idag.

Ikväll händer inget speciellt, ska bara vara hemma och tjocka mig med mina feta djur. -.- HA! skööja bara, det är världens finaste djur*


beeeebiiiis ♥

Nu ska jag göra något annat, CIAO!


WOW.

Jag är hemma så hääär tidigt!! hade ju temadag, har aldrig hänt förrut sen jag började på den skolan. :D :D :D trevligt! men lite tråkigt att min Nasse inte är här..hon är kvar hos mamma. Synd hon inte kunde sitta med på moppen, haha! fick till och med köpt ett par nya joggingbyxor idag. FINALLY! har behövt det länge, har ju fler än ett par såklart men inte några man kan gå ut i typ. Haha! såg två snygga jeans på BikBok också, höhö. Får se om några av de sitter bra. Sista dagen imorgon sen helg, blir nog rätt chill imorgon. Vi ska på någon mässa så vi slutar tidigare imorgon också. Sen nästa torsdag är vi lediga på eftermiddagen men eftersom att vi bara har lektioner på eftermiddagen den dagen så blir vi lediga hela dagen! :D fast vi får en hemuppgift också... bara för att vi får vara lediga, så måste vi ha läxa för det. -.-

Jag gillar vädret som är just nu. 9.5 PLUSGRADER!!! kände det direkt när jag kom fram i Laholm att luften inte var så kall. Fasen, jag måste ha hit Nasse.. (tycker det är tråkigt att gå ut utan henne) nu ska bara solen steka på lite så försvinner nog snön snart. Då får jag gå ner till stranden och leta efter mobilen hahaha! ehm.. om jag nu hittar den. Den kanske är helt nergrävd i sanden nu. Får la se.. ;D




Kanske får byta yt skolväskan till den här när det börjar bli vår/sommar :D :D huhu.

Peace

SPACE.

Sammanfattning av dagen:

Isabelle a.k.a säl gillar att släpa rundor på feta pinnar.
Det är INTE fräckt att vara bäst på gympa, det ser oftast ganska... löjligt ut att jaga en boll.
Det är kul att snacka bonnigt.
Negerbollar är gött.
I Halmstad serveras endast glosoppa till lunch.
Fleecetyg är varmt.
Katter är INTE mindre värda än hundar.
Slutligen vill jag säga att.....
Metal är POWER!! :D :D :D

Det är alltid trevligt med skratt så dagen var la helt okej.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik på mammas laptop. Får sova här inatt igen eftersom vi har temadag imorgon på vår enda sovmorgon som även består av TVÅ lektioner. -.- jaja.. blir nog mjukisbyxor imorgon, litta chill sådär. :D Andra avenyn klockan 21 ikväll, trevligt trevligt!


Fräcka tjejen fixade
så att jag fick ett besök i rymden. HA HA! känner mig coolast i stan nu.


Peace out MF's !

LIPSILL.

Sitter och tittar på "Dating in the dark" riktigt kul program faaaktiskt. Invigde mina tygskor idag men fiffan vad kallt det var. Conversen värmer faktiskt mycket bättre men det var iallafall nice inomhus, höhö. Vad fan är det med vädret? det var ju ganska varmt ute för nån vecka sen, alltså jag frös inte i mina tajts och då är det fan inte illa. Idag var det ju INTE varmt, den där jävla snön vill ju aldrig försvinna. Känns som att den kommer vara här föralltid. Haha! men den försvinner... sen..

Tror inte att jag har så mycket mer att skriva om denna dagen.. den har varit seg, men som sagt jag gillar verkligen inte tisdagarna i skolan. Inte onsdagarna heller, de är nog faktiskt värre. Höhö.


Cp-brist på bilder, är hos mami ju.. sen gick det inte att ladda upp bilder från en mapp utan bara från arkivet, missbildat. Jaja jag tog bara nån jag inte laddat upp innan. HOHO.

Peace!

DONUT.

Då var helgen slut. Måndag igen -.-

Seg dag.. började ju inte så jävla bra. Försov mig (som ofta händer..) hade inte särskilt mycket tid på mig. Vaknade 06:45 typ och bussen går 07:09. Fick ta med mig ett äpple och banan som frukost på bussen. På tal om bussen så höll jag på att missa den. När jag kom ut var den redan där så jag fick kuta men jag hann med den ändå. :D pluspoäng to moi! men man har ju inte varit pigg i skolan idag direkt, hade verkligen INTE lust att gå imorse.. fiifan! säl och panda nannade sött på bussen. HA!

Tisdag imorgon. Börjar med estetisk verksamhet = bild = jävligt tråkigt. 3 timmars lektion också. -.- skittråkigt arbete nu. Har ju inte kommit någonstans. Har jag inte heller gjort på Medieproduktionen. Går inte så fint i gruppen. Hata onödiga arbeten!

Engelskaprov imorgon också.. får hoppas det går bra, har kanske inte råpluggat precis. Men faktiskt hela bussresan hem typ och sen bussresan till skolan imorgon. Man hinner faktiskt få in ganska mycket i huvudet på 40/50 minuter. På Torsdag är det temadag igen.. med temat hälsa. Jag och SEAL har frukost, avslappning och hållning. Hoho! vi hade först bara valt två men sen var man tvungen att ha tre.. lite synd eftersom det hade varit aschill med bara frukost & avslappning. Men jaja hellre "hållning" än yoga HAHA! ._.

Haha, jävla schema jag skriver upp här, huhu. Har nyss kollat på "Svenska Hollywoodfruar" det är faktiskt roligt ju. HÖHÖ! snart blir det väl sängen.. riktigt äcklig vecka nu. Eftersom vi har temadagen på torsdag.. just den dagen vi har sovmorgon så måste vi vara där klockan 08:10. Väldigt okul. Nu är jag nog klar här, blev ett låååångt inlägg.



RANDOM. Är hos mamma nu ju.

Peace out!

BALLAR AV STÅL.



Målade nyss om naglarna till en lite skarpare röd, det blev niice! 8D

Kollar på "Ballar av stål" fan bäst ju.. ;-) vafaeeen! har ju egentligen inget att skriva.. hm.. skitsamma det får bli ett kort inlägg då haha. Nu ska jag se vidare på "Ballar av stål" och sen borsta tänderna, skölja med Listerine O_. det är som en jävla bomb i munnen eller något. Ändå gillar jag den fräscha känslan efteråt huhu.

Fan vad onödigt inlägg. -.-

p
e
a
c
e

THA BEACH.

Kom hem från stranden för ett tag sen med mamma och Nasse. Trevligt! så länge solen var framme :) hoho. Tog massor med kort men har inte orkat gå igenom alla ännu. Jag är ARGH NU! har tydligen fått något som heter svinkoppor i ansiktet, eeeeeeeeeeeeeeeeeeew! INTE FINT. Smittar genom syskon så inte konstigt.. eftersom Jenny hade det. Tar en JÄVLA tid för de o läka, fyfan. Palla.. så måste man gå till skolan och se ut så. Ska egentligen inte sminkas över men fan heller att jag går till skolan så. LEDSEN är jag. En trevlig sak var iallafall att man bara kan ha det EN gång, så jag slipper det sen men ändå. Sjukt äckligt. -.-

Ska dra till tv:n nu och sen titta lite på engelskan..


innan de angrep MIG! D''':

Peace
out.

THE LISTA.

Kör en lista.. om DAGEN.

DAGENS VILL HA
: SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAGENS KLÄDSEL: tajts, tjocktröja
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: nersläppt -.-
DAGENS HÄNDELSE: missbildad melodifestival 
DAGENS LÅT: end of days 
DAGENS PLANER: i detta fallet var det: städa, gå ut me nasse.
DAGENS SAKNAD: festligheter, sommar, fin hy, bränna och massa mer!!
DAGENS DUMMASTE: VINNAREN av melodifestivalen ._.
DAGENS SJUKA: samma. hahaha
DAGENS DROG: naaathing
DAGENS ROLIGASTE: höhö.. inget 
DAGENS FAVORIT: fjunkattmage 
DAGENS KÖP: cero
DAGENS GODIS: lösgodis  
DAGENS HUMÖR: ledsen på mina äckliga jävla CP-utslag. D':<
DAGENS ORD: lol, din mamma. (isabelles fel)

HAHAA! :D

Peace

HA HA HA.

w0000000000000000000t ._.

ANNA?! MEN LOL. Var tvungen att uttrycka mig med lol denna gången. Jaja.. lycka till i den stora melodifestivalen.. kommer nog inte gå så jävla bra.

Asså inte för att jag bryr mig så mycket men Salem Al Fakir skulle vunnit, så jeeeeeevla kasst. SÅ JÄVLA KASST!

Jaja, önska jag hade gjort något annat lite festligare än att sitta hemma och titta på melodifestivalen.. men men. Nu ska jag gå härifrån för att datorn är för varm för att ha i knäet och då blir jag också för varm. Haha.


PEACE OUT!

BOOOORING.

Gick ifrån städningen lite och satte mig här med musik. Det är TRÅKIGT! orkar inte mer nu, hahaaa! har inte lust längre. Men men.. tänkte dra ut med nasse snart, trevligt väder men det blåser.. D:< får se om jag tar med kameran ut.

Får väl återgå till städningen snart igen... -.-



Peace

EGON.

Somna tidigt igår.. huhu. Nice! för en gångs skull kom jag upp ungefär kvart över tio, haha! men det är bra för att vara med kompisar, hoho.

Planer idag:
* städa
* gå ut med nasse
* kanske fota :)

* måla naglarna (haha det är så viktigt att skriva)
* antagligen kolla på melodifestivalen för att jag inte har något annat göra. HEHE.

Har inte så mycket mer att skriva. Men jag träffade ju valpen igår, sweeet! trodde den skulle vara mindre. Kommer bli en STOOR hund! :D S.C är här nu, så jag ska nog gå nu.



Peace ♥

FRIDAYCHILL.

Blir en Sophia-helg. Huhu, ska snart hem till henne och träffa valpen :D :D :D sen kör vi vidare hem till mig och nannar här. Imorgon hänger jag med henne hem och sover där, haha! trevlans! ska ta med kameran så man kan fota bebisen. :)

söndag blir det väl att plugga till engelskaprovet som är på tisdag... okul. Men men..
Får heller inte glömma att det är "Solsidan" ikväll 21.30 på TV4. Fan underhållande! bl.a Mia Skäringer är med, hoho tycker hon är en trevlig prick, haha. Hon var med i ett humorprogram som hette "Mia & Klara" innan som gick på ettan och det var miiiicket underhållande. Det ska komma en ny säsong i år! :D det ser vi fram emot. Ska dra och göra något viktigt nu, vad det nu var.. hm.. hehe.
 

..jag vet rätt så knepig bild på mig, haha! :P men jag tackar verkligen inte nej till att få tillbaka den hyn. D:

P e a c e

CURSES.

Slänger in två låtar också! var ett tag sen.. :-)


Bullet for my valentine ♥

..och sen till den bästa låten i hela världen!!












HA! HA!

INVIGNING.

Idag var det invigning av min skinnjacka! haha.. :D :D :D

Men en otrevlig sak.. i Skummeslöv och Laholm frös jag verkligen inte i jackan men sen när man kom fram till Halmstad var det lite kyligare. Jaja, det var trevligt ändå. Började 12:00 med engelska, pluggade till provet som är på tisdag. Sen var det matte till 15:20 ungefär. Tog bussen från skolan idag, litta chill! in till stan och köpte chokladbollar och sen vidare till norra station och sen fika vi lite på bussen. Hoho! trevligt, får ju ingen lunch i skolan på torsdagar. Man kan ju ta en tidigare buss men palla jag tar hellre bussen som går typ en timme senare.

Fredag imorgon! :D 08:10 - 16:00 -.- men vi brukar ju faktiskt sluta innan 16 nu för tiden.. vi brukade sluta vid 15 men nu har den lille jeveln börjat släppa oss typ 15:40. Den lektionen är ganska seg eftersom att den är från 13:00 - 16:00 eller den ska vara. Men 2 timmar och 40 minuter är också rätt mycket. Men man får ju raster som tur är. :)


Peace.


LOVE/HATE.



Okej... tänker göra en liten HATAR och ÄLSKAR-lista. Eller vafan inte lista?! skitsamma.. XD

Älskar:
Inställda lektioner
- är så jeeeeevla niiiice!
Hatar:
VIRUS!!!! (datorer räknas också)
- kort och enkelt: finns fan inget äckligare, helt enkelt glädjedödare.

Så.. ;) nu tänkte jag se på Andra avenyn på min ipod eftersom att jag missade det igår.. (var ju på bio)

P
E
A
C
E

BLÅA SOLGLASÖGON OCH KEPA.

- Det är fräckare än fräckast!

HA!


missade 16-bussen idag för att jag och Mrs I alltid lyckas ha otur. Så här är det: den ska gå 16:00 från norra station, men brukar nästan alltid komma 1 eller 2 minuter efter. Men vartenda jevvla gång man är lite sen, då kör den självklart 16:00 som den ska göra. Men när man är där i tid och står och väntar på den då kommer den alltid någon eller några minuter över. S T Ö R I G T! men en bra sak var ju att vi skapade ett roligt minne inne på Åhléns. HAHA! men jao.. vissa tycker det är normalt att se två stycken stå i ett skyltfönster med rutig kepa och fräcka solglasögon. Vissa tittar gaaanska weird på en.   

Haha.. inte normalt. Isabelle är fräck som kommer på att göra sådana knepiga saker. Normalt blogginlägg, verkligen... eller inte. Jag är så jävla störd hahaha! men här tar vi ju inte allt på största allvar heller som jag har nämnt innan. :D då blir det tråkigt.

Sovmorgon imorgon! treeevliigt! ska INTE försova mig igen. Gjorde ju det förra veckan, det är fail att försova sig när man får sova mer än vad man brukar haha. Men jag la mig lite för sent då hehe. Jaja.. fan vad vädret är dåligt. Igår var det sol och jag frös inte utomhus idag är det äckligt gråväder och jag fryser utomhus. S E G T!
Men nu ska jag käka.



Peace out!

JEFFLA VINTER.

Går igenom en skönhetskris just nu känner jag. Hahaha! lol. Jag är äcklig. Blek, torr, äckliga sår, ful hy, ur form. Haha! jaja.. det är väl bara tillfälligt tror jag ._. 

Jaja skitsamma...
Kom hem från bion för ett tag sen. Mamma ville se "Bröllopsfotografen" igen så jag följde med, :-) den var la fräck! hela biosalongen var full. Hoho! Johannes Brost var en av skådespelarna och han var i biosalongen och pratade lite innan filmen. 8)  

Glömde säga att jag också såg "Farsan" en kväll med Jenny & mamma och den REKOMMENDERAS VERKLIGEN! fiifan.. den var kul. :D

Jahaoo.. får nog bege mig till sängen nu och packa ner gympakläder ska jag också göra......... D:


fuck besserwissers! :) HA!

..och naj.. jag pallar inte ta bort den fula svarta kanten.

Peace.

H E L V E T E.

Dagen började för jävla dåligt! jag vaknade 08:45 och jag som skulle ta 07:11-bussen. Det här känns verkligen inte nice. Men nu är det ju såhär att min ipod RINGDE INTE! och jag ljuger inte... för om den hade ringt hade den inte legat kvar på samma ställe! för jag tar alltid med min mobil/ipod till sängen när den har ringt första gången. AAARGGGHHH!!! har ingen tur märker jag, igår försvann mitt linsskydd OCH min mobil. :'<

Men vad ska jag göra.. det var ju inte helt och hållet mitt fel, haha. D:

Jaja... har nyss varit ute på en runda med Jenny hoho. Trevligt! kunde faktiskt skippa den feta jackan :) Sol är TREVLIGT!

Lägger upp lite fler bilder från igår bara för att nasse är så fin. :)



Peace.

GOODBYE MY FRIEND.

Jaha. Då var min mobil borta! ska förklara hur denna sorgliga händelse gick till.

Jag, mamma och nasse gick på stranden och jag var lite trög och skulle testa om det gick att gå på isen för jag trodde bara att det var sand under för det såg ut så men nej. Mitt ben åkte ner i vattnet, KKAALLTT! och sen efter vi hade gått en ganska bra bit så ska jag ta upp mitt linsskydd till kameran och då är min mobil heller inte där. Så det måste åkt ut ur fickorna när jag trilla... och vi gick inte tillbaka eftersom det var jeevligt äckligt att gå där eftersom man bara kunde trilla ner i vattnet på vissa ställen som jag gjorde HEHE ._. tror nog ändå att den flög i vattnet... asså jag har ju ändå tänkt att skaffa en ny mobil men vafan. Jag skulle spara pengar först! H E L V E T E. Det innebär massa krångel med spärrning, simkort och allt sånt där. Får gå ner sen när allt is har försvunnit och se om min mobil ligger där, om den inte har blivit begravd av sand. Haha! D: men den är ändå borta nu. Dead and gone. Jag var ju jävligt trött på den men det betyder ju ändå inte att jag vill att den ska försvina... jävla otur! jaja, tur jag inte hade ipoden i fickan eller att min kamera skadade sig. Jag som hade tänkt köpa en dyr mobil.. men jag får ha en gammal sålänge ju.. -.-

Jaja det var något dåligt som hände idag.. har studiedag imorgon! D: inte kul. Innebär inte ledigt för mig... rätt sjukt att man får gå till skolan på studiedagar och lov. Min skola är mer som ett fängelse. Saknar de gamla tiderna innan LBS...

Men jag tog lite bilder på stranden som jag tänkte lägga ut nu. :)

E N J O Y





fuskpäls OFCÖRSE. haha...

Lägger inte upp alla men det var iallafall några av fotona jag tog.

Peace
out.

DAAMN GIIRL.

Det är inte hälsosamt att gå in i en Apple-butik. DAAAAAAAMN! ._.

Ögongodis på äckligt hög nivå! hahaaa! 

Ikväll har jag käkat kebabrulle och tittat på Melodifestivalen. Alltså inte varit särskilt aktiv.. HEHE. Men jag ska snart ut och börja springa med nasse, det är trevligt. Det är också trevligt när man kan byta till vårjacka och sånt nice som tillhör våren. :D :D :D

Asså reklamen för VITAEPRO är den mest ofräckaste reklam som finns. HATA!

Nu ska jag se om det finns något på tv:n..


Peace out!

FUCK LIARS.

Hann inte blogga igår.. hade ju lite planer men ja.. det blev ändrade planer igen. Tråkigt... ♥ :( Krya på dig!

Jaja.. hade ändå en trevlig kväll med sällskap :-)

Idag blir det chill o grill. Haha! om det ändå vore så, alltså att man kunde grilla :D okej, man kan ju men vaffan ni förstår vad jag menar. Hoho. Ska plugga matte också.. inte så chill. Tror nog inte det finns något äckligare än att plugga på helgen. Har ju egentligen studiedag på måndag men på vår skola får man aldrig sånt om man råkar ha omprov på något. De tycker liksom att det är ens egna fel om man får IG på något, hallå? det behöver inte betyda att man inte har pluggat, det kanske är för att man har svårt för ett ämne. Tycker det är skadat för då får man inte lika mycket studiedagar och lov som de andra. Man får heller verkligen inte komma på "Läxstugan" och göra om ett prov. Det är bara om man har missat ett prov man får det. Så att komma på lediga dagar och lov är helt enkelt ett straff verkar det som.

Jaja palla snacka om sånt nu.. men jag vet inte vad jag ska skriva. Har ingen Nasse här så ut och gå vill jag inte.. får helt enkelt bli matteboken snart... -.-


P e a c e.

STOP BEGGING FOR YOUR MERCY.

Haha! jaoo. Rubriken jag har är faktiskt BFMV's nya låt. Kommer ett helt nytt album i April, DÄÄÄMN! längtar!! hoppas det är bra låtar men det tror jag, gillar ju typ alla andra. Hoho :D :D

Är klar med mediekunskapsuppgiften nu. GEEEEETTT! fast hoppas nu fan att man får ha över 1 sida på båda delarna av uppgiften. Om inte, så är det RIKTIGT RIKTIGT cpskadat! faktiskt. Ganska skadat också om jag inte får högre än G, om inte så vet jag fan inte hur jag ska få högre betyg i det ämnet. Gjorde liksom mitt bästa nu. HEHE och mer kan man inte göra isåfall. Jaja, det får jag la se.

Oj.. jag har inte käkat någon kvällsmat huhu. Borde man kanske göra, men det är så jevla mycket goare när man har en mamma som lagar god mat och sen ropar "maten är klar!" haha. Får väl gå och leta upp något snart. Råkade FÖRSOVA mig idag, den dagen vi har sovmorgon.. eehh.. fail. Men jag minns liksom inte ens att jag har gått och hämtat mobilen när den ringde, sen så låg jag och snoozade. Men en skadad sak är att det slutar att ringa och sen efter en halvtimme ringer den igen. Vaknade 09:50 och bussen går 10:18. Inte kul, hann inte med frukosten, så idag har det bara blivit en halv banan och två chokladbitar som gullepluttenuttesnutten Isabelle bjöd på. Haha! men jag ska nog käka nu. Nu börjar ju "Sveriges värsta bilförare" också, rätt kul faktiskt HUHU. :D


Peace!!!

TROUGH THE FIRE AND FLAMES.

Fräck låt.. :D :D :D HÖHÖ!

JOSSE OCH ISABELLE REKOMMENDERAR:


Dragonforce

... också GH:S svåraste låt. Haha nörd i know. Har varit nördig idag, klarade min bana på ett spel på ipoden!! :D :D det är LYCKA! Haha. Imorgon är det freedaaag! NIIIIIIICE!

Skriver inte mer nu, för jag måste göra klart min läxa. Bloggar sen igen ;)

P E A C E
O U T
!

GRODAN OCH HANS VÄNNER.

Idag har jag sett på "Grodan och hans vänner" haha. Det är en hemuppgift jag har i mediekunskap, men jag är lite arg. För jag märkte nu att man tydligen bara fick ha en halv- en A4-sida. Asså hela uppgiften med 14 frågor om man räknar med VG/MVG. Det är lite svårt att få plats på EN sida, halluuu? VG/MVG ska la va utvecklade svar annars kan man ju inte få MVG om man knappt skriver något. w00t! jevligt segt att ha begränsat sidantal nu när jag har varit duktig och utvecklat mina svar noga så att jag kan försöka få ett högt betyg när jag kan liksom. Blir riktigt ledsen om mitt betyg inte blir bra bara för att jag hade över en A4-sida skriven. LOL isåfall, LOL I SAY!

Tror det är Andra avenyn klockan 21
, annars är det riktigt knepigt. Så JÄVLA gött att OS-bajset är över nu. GÖTT I SAY! haha skoja. Jag är ju stööörrrdddd :) eller nej, jag vill bara inte vara normal som alla andra, hahaha! ;) det är det nya: "I SAY" det kommer stå i vartenda inlägg efter varje litet ord. Hehe naat. Kände bara för det nu. Fan vad meningslösa inlägg jag skriver ibland asså, förlåt mig!

TÖRSDAG IMÖRGON då. Matte och engelska, fiifan vad ekligt. Särskilt matten, sjukt att man kan vara så kass på något, jävligt okul är det. Kom på en sak till som är riktigt riktigt OKUL! det är ju prövning (göra om-prov-dag) på måndag (vi har studiedag då). LISA KOMMER JU I HELGEN! jag hinner inte plugga, dålig ursäkt i know men nu hade jag ju glömt detta helt. Har några matteprov o fixa... hehe. Som sagt är jag sämst på matte av alla ämnen. Det suger rätt hårt eftersom det är ett av kärnämnena. (Men du går ju för fan för fort framåt din lilla surfare!) Ja.. min mattelärare surfar.

Oj! det blev ett långt inlägg idag ju. :D


Men YES så hård jag ser ut, fräck är jag.

Peace aot!

HEY HO LET'S GO.

God kväll! :)

Sa ju att jag skulle blogga igen.. har egentligen inte mycket tid. Måste bestämma med Lisa THA GÖRL om fredag också har jag grammatikprov imorgon i svenska. Jevvla massa ord, asså namnen på alla grupper och det. Jättejobbiga! kommer aldrig komma ihåg dem, riktigt skadat att kunna sånt egentligen. Det räcker väl att man kan PRATA svenska och inte veta vad pluskvamperfekt är för exempel. Krångligt, vet inte om det hjälper att sitta och läsa det om och om igen. Finns så jeeeddra många såna konstiga ord så man håller inte reda på det förutom vissa. Finns för många helt enkelt.. aja det får gå som det går. Datorn är jeevligt varm nu, så får nog skynda mig för det händer ibland att den stänger av sig om den blir alldeles för varm. (Alltså mammas laptop) eftersom den just nu står på mitt täcke. Jag är också jevligt varm, den utstrålar varme för faen! hade inte så mycket intressant att skriva. Ser fram emot fredag iallafall!! :D :D :D



PEACE OUT.

w00t w00t.

Sitter i datorsalen nu, har multimedia. Efter det har vi engelska :< gillas inte! men sen efter det är det HEEM som gäller! :D fast det är svenskaprov imorgon... så jag måste plugga. Jättekul. :D :D :D NAAAAT!

Isabelle gillar nakna tanter med tatueringar. Eller allt som är naket rättare sagt. Whattaaheeck!

Hinner nog blogga igen när jag kommer hem. Hoho.

http://www.technorati.it/images/guinness-record-seno.jpg
EEEEEEEEH OKAAAAAAY!

PEACE!

HEJ VINTER... IGEN.

Jaha! då var vi tillbaka i vintertider, preciiiiis när det började vända LITE.. åtminstonde plusgrader. Sorgligt är det! riktigt sorgligt. Blev lite komplicerat för mig och fräckaste brydden att gå från bussen till skolan idag och även påväg hem från skolan. Haha, slitna Converse + slask och vatten = komplicerat. Fick helt enkelt ta lite omvägar annars hade det bildats en flod i skorna, hehe. Men jag har iallafall haft vinterskor i vinter och inte Converse hela vintern, har inte börjat använda det förrens nu. Haha! :D tiden var tydligen inte inne för sådana skor ännu men jag skiter i det nu för jag är ganska trött på vinterskor nu. Jaja, bättre med Converse nu än vad det hade varit när det var -10. Hoho!

Har pluggat lite på svenskan idag men det var väldigt mycket jobbiga ord att komma ihåg särskilt när det gäller verben. Det är lätt att snacka svenska men lite jobbigare med alla olika saker som man ska kunna, haha. Jag har lite trevliga nyheter på onsdag slipper vi matten för vi ska bada, eller rättare sagt ha livräddning så vi behöver lite mer tid på oss än en timme på gympan. Men ÖH! PALLA HA SÅNT I GYMNASIET, hade fan det i nian eller åttan. Men som sagt är ju LBS inte som alla andra skolor. -.-

08:10 börjar man imorgon då jaop.. S.E.G.T! gillar inte att gå upp klockan 06.00! hade kanske varit liiite trevligare om det hade varit ljust ute då men naj. Längtar tills sommaren äckligt mycket men vem gör inte det? huhu. Eller alla gör kanske inte det men de flesta gör nog. 

Nu har jag skrivit klart håhå.
 very cool

Peace out buddys! :D

DAGENS FRÄCKA.

Bästa rubriken ever! HÄHÄ! eller inte..  ._.

Skola igen. Har Medieproduktion, skadad lektion. Sen efter det är det svenska, slutar inte förrens 16.10! D: idag blev jag så jeevla ledsen när jag kom ut och jag märkte att det SNÖADE. Så jävla seegt, det var ju på god väg att töa bort.. och det var 7+ igår jööö! D: LEDSEN. Tog conversen idag, niice! var ett jevvla tag sen jag hade dem. När jag kommer hem blir det nog att göra litta läxa, iallafall en del av den. Kul :D hehehe.

Har lite planer till helgen iallafall, Lisa kommer kanske hit och det är Madison på fredag. Men vaffan, nåt jävla Paradise Hotel-skit är det. Några personer därifrån kommer dit, vaddå är dem värsta kändisarna nu eller? Sällan Stellan.

Och BY THA WAYY! syns inte mina låtar på bloggen? isåfall. Det är meningen att det ska vara en låt där så att ni inte tror att jag bara skulle skriva ett band på bloggen helt random. Höhö! XD


Ungefär så här ser jag ut i mörkret på Madison när det kommer folk från Paradise Hotel. O_.

Peace out mathafackars!