RECENTLY.

Bjuder på lite halvkassa mobilbilder från den senaste tiden. Jag har cyklat ner från Hallandsåsen, (snarare åkt ner), ätit jordgubbar, ätit ute i Halmstad två gånger, druckit bärs, chillat i mina leopardvans, solat med Wille da chubbyface och återigen ätit. Sommaren är fin.

LEDIG.

Tjaaaa. Igår jobbade jag från 12-20 sen cyklade jag hem, lagom gött att bara åka ner hela vägen. Var tyvärr tvungen att trampa den sista biten hem men det gick bra ändå! nu ska jag inte jobba förrän på söndag. Känns dock lite onödigt på ett sätt att vara ledig när man inte har några roliga planer... förutom midsommar då. Sitter och lyssnar på morgonpasset i P3 just nu, hehe.. är inte vaken så tidigt så får lyssna på det nu istället. Trevligt med bra radioprogram!
 
Vi hörs kanske senare!

PUPPIES.

Lite bilder på en av valparna hemma hos mamma för några veckor sedan. Alla är sålda och de flesta är hämtade. Var inte riktigt planerat att tiken skulle få valpar haha! men nu har mamma bokat tid för kastrering för den lille busen Wille. Fina bebisar blev det i alla fall... och det var ju inga problem med att bli av med dom!

LET THE SUMMER BEGIN.

Bjuder på lite random sommarbilder som jag tagit i maj och juni. ÄNTLIGEN SOMMAR, så jävla gött! även om den är alldeles för kort.

LONG TIME AGO.

Tja! nu var det ett bra tag sen jag bloggade, hade faktiskt tänkt skriva ett inlägg för några dagar sen men då krångla det här så det fick bli idag istället. Bjuder på lite outfitbilder sen förra måndagen när jag och Louise var på premiären för Madison's Slappe. Cyklade dit som vanligt, fint väder och mycket folk! naajs. Har jobbat idag, så kom hem lite efter kl. 19. Har inte hänt något speciellt annars, shoppat väldigt mycket kläder... så får försöka att hålla igen lite nu, hehe... men det är svårt när det finns så mycket man vill ha. Var även på Väla och Ikea med mamma och syrran igår så blev lite nytt där också. Ville mest till Ikea så jag kunde köpa ett myggnät att ha över sängen, ser ut som en liten prinsessäng nu haha! och Pysen är min prins. Aja, nu har jag mycket sommarkläder att välja mellan, så jag kan ju i alla fall aldrig klaga på att jag inte har något att ha på mig. Snarare tvärtom... Kläder = kärlek. Yes.