GOTT NYTT ÅR.

Snart firar vi in År 2010. Detta blir mitt sista 447:e blogginlägg för i år. Har tyvärr inget roligt "genom året-bilder" önska att jag hann det men jag ska vara hemmifrån klockan FEM. Hm.. känns lite stressigt? men jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

HAHA! så fult. Men det fick bli den bilden för att den är från förra NYÅR med Sophia som nu är i Thailand. :-)

Peace.
JJ

KVÄLL.


the slappeoutfit of the day..
Vann bara 100 töntiga kronor på bingolotto. SNÅLA JÄVLAR! det är kallt ute, jämfört med igår.. vafan vad vädret är konstigt. Går från +4 till -10 typ. KNASIGT, men jag tänkte gå ut med Nasse lite senare fast det är ccoolldd ute. Har inte så mycket att blogga om egentligen, hoho. GOTT NYTT ÅR I FÖRSKOTT! :-)
Peace.
JJ

DUALITY.

Seg dag. Klockan går fort. Ska dra hem till mamma nu men innan jag drar tänkte jag lägga upp en låt. Enjoy! :-)



Peace.
JJ

30.

Nyår imorgon då.. hoppas det blir najs, men är inte så jävla taggad nu om man säger så. Ska dra hem till mamma lite senare, ska faktiskt vara lite gullig och spela bingolotto med henne. Hoho! :-) nu ska jag titta på "Du är vad du äter", haha. Hajda!

Peace.
JJ

KITTY IS A VERY BAD MYSTIC.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! finns inte mer att säga. KOLLA PÅ DET HÄR KLIPPET! AMG! :-D


Gäspningen är ju så jävla BÄST!

PEACE.
JJ

EN TISDAG.

Kom nyss hem från Fanny, vi käka pizza och bara chilla lite. Jaha, två dagar kvar tills nyår då. Jävlar vad tiden går! Igår sov Fanny över här och vi laga knäck, för det blev inte särskilt många förra gången. Haha! det blev najs, men gaaanska kladdigt. Idag köpte jag faktiskt lite saker ;-) har tyvärr inte hittat något nytt till nyår men jag har iallafall ett par svara tunna strumpbyxor, hoho! plus ett nytt nagelack, underkläder och ett par öronhängen på rea.


FAAAIIIL!

Kommer kanske bilder på mina inköp lite senare. ;-)

HÄÄJDAA!
Peace.
JJ

SADIST.

MOHAHA! jävla folk i stan idag. Blev inte många timmar där inte, jävla barnvagnar säger jag bara. Haha! jag är snäll. Nu ska jag kolla igenom lite bilder i min mapp, undrar hur mycket bilder där är. För mycket skulle jag gissa på.. det tar tid att rensa. Jag hade tänkt göra såhär nu att jag ska ha en mapp för varje månad så att jag lätt hittar vilka bilder som är nya och vilka som är äldre, HEHE! kanske inte ALLA bilder då men några. Snart kommer Fanny troor jag? ;-)

Hahaha! detta kanske kan tyckas vara lite nördigt av mig men kolla på det här klippet. Så jävla fult. Kanske inte världens roligaste men kommentarerna från GH är ju bäst! XD sick att man gör en sån här låt. Tar lite tid innan det roligaste kommer, haha jag tycker iallafall det är fult. :D


PEACE
JJ

HE HE HE.


Lika tradig kväll som igår då. Lite rastlös är man ju, det är ett ord som beskriver kvällen. Hoppas det blir en så jävla mycket roligare kväll på nyår istället då, HOHO! Sälen har ju kanske fixat lite funfun! duktig säl. Imorgon kan jag inte sova så länge för mamma skulle iväg och handla någonstans så då hänger jag ju på. HEHE! nu ska jag... sitta kvar här och kolla på filmen som går på tv sen tänkte jag dra ut med min feta hund. CIAO!
Peace.
JJ

19:00


Nu är klockan sjuuu. Har nyss käkat bakad potatis och nån köttbit. HOHO! ikväll händer la inget speciellt, kanske träffa one person lite senare, haha! imorgon ska jag hem till Skummeslöv igen och då kommer Fanny. Tänker tvinga henne hänga med till Maxi, hehehe. Ska kolla på lite saker där. Nu ska jag bara chilla lite, GH hade passat bra.. men det är tyvärr kvar i Skummeslöv. D: byebye :F
peace.
JJ

HEJTJATJENAHALLAHIHOLAHEJSAN.


Jag är äcklig. Jag sov till... 14:30 och gick inte ifrån sängen förrens 15:49. DUM I SKALLEN är jag. Rätt sjukt att gå upp när det är mörkt ute, jag gillar det inte! men det var fan sängens fel. Den var varm, skön och mjuk. Jag hade det bra, så varför flytta sig? hahaha. NEHE. Imorgon ska jag INTE sova så länge och jag menar det denna gången. Haha!

Peace.
JJ

NACHOS.


Ändrade planer. Fannytjejen (HA HA) kunde inte ikväll, så jag stack till min MOR. HOHO! och vi ska äta nachos, hmm.. hoppas det blir NICE med hemmagjord.
Jag är LATEXFLICKAN enligt Säl. Hahaha! var fan ska man ta vägen på nyår.. :d

Peace in your FACE >:D
JJ

TJUGOSJÄTTE DECEMBER. 26.


Halla halla! :-)

14:16 är klockan nu. inte så längesen jag gick upp.. FAN! men det gick inte att somna igår, jag släckte lampan 01:30 och somnar inte förrens runt 03:30 kanske. Så det blev en lång sovmorgon idag också. Imorgon är det slut på det! promise. Idag kommer nog en vän hit. Imorgon drar jag nog till mamma. Så lite planer har man. Sen ville jag hinna till Maxi today, får la se hur det blir med det.. för det är la inte så halt så att man inte kan köra moppe? huhu.

SÅJA. Det var nog allt jag hade att säga just nu.
LÖÖÖVEE AND  PPEACEE
JJ

NATTI NATTI.

Nu ska jag faktiskt gå och nanna. Blir kanske lite GH innan också, hoho!



PEAAAAACEEEEEEEEEEEE
JJ

25.

GÒ KVÄLL!

Idag sov jag länge. Det var skönt men otrevligt att vakna så sent. Jag hängde med Jenny till Eurostop, hon köpte lite saker men jag hitta inget. Det gör inget, bättre att spara och sen om man hittar något riktigt jävla NAJS kan man köpa det. :-)

Ikväll är jag bara hemma. Jag har lust för party! längtar faktiskt till nyår. >:D


LOL. Jag vet, men jag gillar såna datorord :) Random utvald bild.


PEJS
JJ

JULEN 24/12/2009

Nu bjuder jag på väldigt "olika" bilder (asså redigerat, inställningar på kameran m.m hahaha) från min jul. :-)

ENJOY.


Innan julmaten värmde jag & Jenny upp med lite GH. Haha!

HOHO! FRÄSIG bild HUH?!

Testade en inställning på kameran, så det är därför bilden är lite brusig. HOHO!
Julmaten.

AMG! BBQ!

Jag åt honom.

Jenny & nybadade Nasse.


Jaffa fick också paket.

Nasse = stöddig. :)

HA-HA! mamma gillade inte mina fräsiga poser. Därför fick jag vara gullig på nästa bild.. :)

Me and my love ♥

När jag väl skulle vara lite gullig så förstörde Jenny allt. Hahaha! XD

Jenny med sin glögg. :D


Det var nog allt. Hoppas er jul var riktigt NAJS.
 
FRED & GOD JUL (julen är inte riktigt över än)
JJ


TJUGOFJÄRDE DECEMBER.

GOD JUL ERA FETA JÄVLAR!
för det är ni väl nu? så här.. dessa juletider. Jag har sagt till er att man ska äta mycket. Hahaha! nej nu var jag otrevlig. Man ska ju vara gullig på julen. God jul alla fina BARN. :-)

Jag har haft en trevlig julafton! morfar kom hit och var med ett tag sen åkte han vidare för att hälsa på hans andra barnbarn. Hoho!

Jag är nöjd. Jag har en snel morfar som har gjort mig 2000 kronor rikare. Sen 300kr från mamma & 300kr från pappis. Plus 100-lappen som Jenny hade lånat för ett tag sen. Så 2700kr rikare är jag nu. TREVLIGT MÅ JAG SÄGA! Sen lite andra småsaker. :D

Men det var inte pengarna som gjorde kvällen, utan min fina familj inkl. djuren såklart. ♥

BYTHEWAY. Ni såg väl Kalle Anka och Karl-Bertil Jonssons Jul. HA-HA! det är fint när hans glasögon immar igen. Jag såg även Anna Ankas jul för att Jenny spelade in det. På tal om Anna Anka: hon är knep, Fast jag tror nog hon gör till sig lite när kameran kommer fram. ;)

KOMMER BOMBA NER BLOGGEN MED BILDER SEN. >:D



PEACE
&
Merry X-MAS.
JJ

GOODNIGHT.

Nu ska jag NANA. SOV GÖTT! Imorgon:
- Bada Nasse
- något annat shit som ska göras maybe. :-)
- Fira jul ♥



MERRY
FUCKING
X-MAS.

fred/
JJ

JULEN.

Har varit hemma hos mamsen och lagat knäck, sen gjorde Jenny & mamma något annat.. typ choklad-polka-sak. Det var myys.

Mammas gran är NAAAAAJS! Hahaaaha! :-)



peace.
så jävla aktivt jag har bloggat idag ellerhur? >;)
JJ

TILL M.

Sticker snart hem till mamsen. Tar med USB-sladden om det skulle bli några bilder på någonting kul? haha. Kommer hem imorgon again! ON JULAFTON! :F

Dagens outfit:


TJOCKJACKAN PÅ. :D

FRED & GOD JUL FOLK.
JJ

HOHO.

Nu tänkte jag spela lite GH och sen efter det får jag dammsuga rummet.

Andra planer för idag/ikväll:
- Laga knäck med mamma
- Kanske gå ut med Nasse ♥


Här sitter jag, FRÄSIG som jag är.

PPPPEACE!
JJ

PLUSGRADER.

Jag är lite ledsen på vädret idag. Igår snöa det så jävla mycket och nu är det ungefär +2. Det skulle ju vara underbart om snön lyckades smälta lagom tills imorgon den 24:E.

Får man hoppas att den INTE gör. Jag som var 99 procent säker på att det skulle bli en grön jul innan. Vem vet? det kanske blir så ändå? :O men jaja det får jag se imorgon. Nu ska jag käka frukost, skulle gjort det för 50 minuter sen.

Nu tänkte jag visa våran gran och lite fina bilder på Nasse.


Nu är det slut på kungsgranar.. :-( men denna får duga, han var väl fin ändå? bara lite klen i mitten. x)

Kolla så mycket fin snö, och nu... nu är den nästan borta. D'''':

Vacker hund. Haha ♥

PEACE
JJ

CLEAN.

OKEJ. Jag SKA städa mitt rum nu. Sen efter det blir det nanna direkt (inkl. film kanske).



GODNATT.
PEACE.
JJ

LAZY ME.

Jag som skulle städa mitt rum. CPBARN!
Fan vad jag har blivit lat när det gäller att städa. Jag som var pedant med sådant innan, jag saknar faktiskt det. Det var alltid så städat på rummet förr. Nu är det fult och äckligt. Om jag inte gör det inatt så blir det väl imorgon, innan julafton i allafall. Det är julafton på torsdag! asså det är den 23:e imorgon! galet.



HA-HA-HA! detta är jag i mitt äckliga rum på golvet, lat som jag har blivit (BARA när det gäller städning!!) haha.

PEACE
_____

JJ

NYTT.

Såja. Nu tänkte jag visa mina nya inköp för er!

ENJOY :)




Det var först "päls" på luvan men jag valde att ta bort den. Huhuhu! :]

Tröjan syns kanske inte så bra men jao.. den är inte så speciell, typ en svart tröja är det. Haha! XD

Jacka Everest: STADIUM 999kr
Boots (töntigt ord HA-HA!): Din sko 499kr
Top: JC 149kr

Jag är väldigt nöjd med mina köp. :D

FRED. ♥♥
JJ

LETITSNOW!LETITSNOW!LETITSNOW!

Det snöar. TREVLIGT. Har nyss varit i Ängelholm med mamma, det var mest hon som skulle köpa julklappar men jag köpte en julklapp till pappa med. Jag är ett snällt barn, jag köpte en julklapp till pappa fast han sa att jag inte skulle göra det. Hahaha!

I kväll ska jag julstäda rummet ORDENTLIGT plus klä julgranen. Sen ska jag också lägga ut bilder på min nya jacka, skorna och tröjan. :D

Det låter la bra?



GOD JUL. ♥
P-E-A-C-E
JJ

FAJNALLY.

YES. Äntligen hittat en vinterjacka plus ett par nya skor (hate my uggs) fast de värmer ganska bra, så får la ha dem i nödfall isåfall. Köpte också en tröja, kommer bilder sen. Är hemma hos mamma och glömde USB-sladden så det blir inte ikväll. :( har bara handlat julklapp till mamma, ska köpa till pappa med. Skulle köpt en tröja som det stog "Jag är inte döv, jag bara skiter i dig!" men det var bara barnstorlekar. Det var synd, för den passar så jävla bra in på honom. Hahaha!


Fan vad mitt hår är jobbigt nu i dessa vintertider, hoho! det är elektriskt! D: inte på bilden då men just nu är det, haha.

P-PEACE & MERRY X-MAS.
JJ

HALLA.

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag har faktiskt haft ett liv i helgen, men nu har Lisa lämnat mig. Blev ett snabbt adjö haha! vi försov oss och vaknade när hennes pappa ringde på dörren. Idioter!
Det var trevligt i alla fall! :D mindre trevligt var ju att jag inte köpte någonting i Malmö men jag & mamma ska ju till Väla typ nu (skulle det varit) men i alla fall idag vid 12 istället då. Får hoppas att jag hittar en vinterjacka!!!
Nu måste jag gå och göra mig i ordning.



HAJDA ♥
GOD JUL
PEACE
JJ

HELLO MALMÖ.

Imorgon blir det tåget från Båstad till Malmö C för att möta Lisa och julshoppa, även något najs till sig själv. :D annars har jag ju Väla på måndag också där jag kan handla julklappar. Det sämsta är ju att tågresan kostar - haha! 194 jävla spänn för hem & dit. Jag trodde det var 97 kronor för allt men nähä. Sist jag reste var det billigare era jävlar!

Jaja. De ska bli najs att gå där med lite annat sortiment osv. Men bäst av allt är ju att jag är där för att träffa Lisa. ♥ så nu blir det att städa rummet, vill inte ha det äckligt när man får fint besök. Hahaha!

BYTHEWAY! Finns det någon fest nu? går gärna. Men jaja... NYÅR då jävlar SÄL (om säl vill) men du nekar väl inte en panda i sina bästa år HUH? HA HA! :D

Bjuder på en jullåt igen. :]



P
E
A
C
E

JJ

ÄTA MIG FET.

Händer det ingenting ikväll så blir det så här att jag sitter hemma och ÄTER. Ska bli fet.

Hm.. håller på att skriva ner vad som behövs handlas hem, jag och pappa ska nämligen handla sen. Än sålänge har jag skrivit:
- värmeljus
- julmust
- godis
- chips

Låter väl som en riktig hemmakväll... fetmakväll rättare sagt. Hahaha! kanske borde skriva någon mat också. Jag röstar på kinamat eller Mc donald's. Haha nej, nu får jag lägga av! men som jag sa man ska äta mycket på julen. MYCKET. :D sen kanske man ska röra på sig samtidigt, men det bestämmer ju var och en.


Det här är jag.

PEACE OUT!
JJ

ICE & SNOW.

Har nyss varit ute och fotat lite.. men mina fingrar dog gaaaaanska mycket så jag var inte ute särskilt länge men jag hann ta några bilder så... ENJOY! :D




Inte så bra bilder men vaffan.. bättre än med kompaktbajskameran. Haha ;-)

P
e
a
c
e

JJ

KOM HEM NASSE.

Jag saknar min fina bebishund. Jag som ska ut och fota sen.. det blir tråkigare utan Nasse.. jag menar jag kan väl inte gå till Vallberga och sen gå hem som jag alltid gjorde innan. Men det var varmt då, så det är nog liiite skillnad. Fan också, jag kan nog heller inte köra moppe till Vallberga och vara där för jag tror det är halt. Och jag vill inte flyga av moppen. Fan. Hon som hade varit så vacker i snön, haha ♥


Älskade isbjörnshund. Haha! :)

PEAAACEEEE
JJ

GOD MORGON.

Vaknade typ 09:18 för att vara exakt. Nu sitter jag här och ska äta frukost. Ses senare ♥



PEACE..
JJ

X-MAS.

Tänkte bjuda på lite "juliga" bilder. Kommer att fota mer, men har inte orkat gå ut för att det är såå kallt ute. MÅSTE ha en vinterjacka. Men går nog ut ändå imorgon eller något, bara snön är kvar! :O



______________________________________________________________________________________________





P-E-A-C-E
JJ

N.E.W

Nytt i byrån:
haha. Jag säger så för jag har ingen garderob :)


Skulle bara visa kläderna jag köpte igår, upptäckte att jag måste damma av spegeln LITE. Haha! men detta är då mina nya inköp, alltså tröjan & tajtsen. ;)

P E A C E
JJ

EN SÅ JÄVLA JULIG LÅT.

Tycker detta är en riktig jul-låt.



SICKEN JULKÄNSLA MAN FÅR AV DENNA LÅTEN ELLERHUR?  
Ska spela denna för morfar på julafton.

God jävla jul !
PEACE
JJ

HOLIDAY CAMERA AND SNOW.

Äntligen lite snö. Men jag skulle inte bli förvånad om den försvinner till den 24:e. Eftersom att varje julafton nu för tiden alltid är grön. Jaja, nu är det lov och jag hämtade min gulliga kamera idag.. nu är han hemma hos mamma igen. Så jävla trevligt, snö, lov och att min kamera är tillbaka på samma dag! :D egentligen har vi skolavslutning imorgon men det var frivilligt eftersom den inte varar så länge och det är jobbigt för vissa att pendla och sånt. Men lite synd att man missar dem som skulle spela upp. Jaja, får säkert se det fler gånger! ;)

Hellre vara hemma och nanna än att gå upp tidigt. Då har man nästan lov i en månad nu då, vi börjar den 12:e igen. Men jag ska dit en dag innan på bajsprövningen.. haha! måste göra ett matteprov.. D':

Jaja det tar vi sen år 2010. På måndag ska jag & mamma till Väla & kanske Jenny. Då är det dags för julshopping! :-) jag köpte faktiskt två nya plagg idag, mamma kom liksom till Halmstad sen gick vi lite där. Köpte ett par julgardiner till köket (asså inte jag då, men det är i vårt hus haha) sen körde vi vidare till Eurostop och där köpte jag en tröja och ett par tatjs (kommer bilder sen) får se hur tajtsen sitter annars är det bara att lämna tillbaka dem eftersom vi ska till Väla på måndag.

Nu är det onsdagsmys som gäller! YEES. Det är ju "Bonde söker fru" ikväll på fyran klockan 20:00 för alla som inte visste. Måste även julstäda mitt rum nu, det är äckligt där inne. Kanske får bli imorgon då. Jävvla långt inlägg det blev. Men det är la trevligt fölk? haha!


Inte så fin kvalté men jaja, den är julig. Men nu är min kamera tillbaka så snart är det slut med gamla bilder och dålig kvalité! ♥

M.E.R.R.Y C.H.R.I.S.T.M.A.S
AND..  ♥
P.E.A.C.E

JJ

FEMTONDE DECEMBER.

Jaha. Då är det inte långt kvar till julafton! AMG BBQ! :D längtar faktiskt efter julmaten och allt julgodis så klart. På julen ska man äta! OKEJ? man ska bli fet. HAHA okej, skit i det sista men man ska fan äta mer på denna högtid än på andra högtider, hahaha! då ska man fan njuta. :) man får bli fet också om man vill.

Planer inför kvällen (den är snart slut men skitsamma)
21:00 titta på Andra avenyn
21:45 borsta tänderna
22:00 försöka lägga mig i sängen, haha

Har inte så mycket mer att säga. Bara imorgon med sen är det skolavslutning på torsdag! *GLAAAAAAAD MUN* haha! jag är en tönt i know.

Tänkte lägga ut en låt också.. så här är den:
Låttexten ej tillåten för barn under 15 år. Hahahaha! XD


Rammstein - Stripped

P.E.A.C.E
O.U.T
JJ

LITE SNÖ.

I dag var det ju faktiskt lite snö. Trevligt, men jag vill ha meeer! men jag är ganska säker på att denna julafton kommer bli lika grön som förra. I dag var det samhällsprov och matteprov. Matten gick åt helvete! samhälle vet jag inte... men jag kan säga att samhällsprovet gick 1000 gånger bättre. Ekvationer + Josefin = pannkaka. Haha! D: bara för att ni inte ska tro att jag är helt jävla dum i huvudet så kan jag skryta med att jag fick VG på min sammanfattning om Tors fiske och MVG på bokrecensionen. :) huhuhu! nu ska jag käka stekt lax med potatis och hemmagjord romsås. DE É GÖTT!


bildbrist (är ju på mammas laptop)

P
E
A
C
E

JJ

FRANK SINATRA.

Den här snubben kan det där med att ge julkänsla! hahahaha! :D känner mig som 60+.



PEACE
AND..
MERRY FUCKING CHRISTMAS! (var tvungen att låta lite "cool" bara för att jag betedde mig som en gammal kärring nyss) hahahaha!

JJ

PISS OFF!

USCH säger jag bara. Hatar verkligen att ha prov på en måndag, sådär direkt efter helgen! det suger. Väldigt ofta jag kommer använda ekvationer i mitt liv? nej trodde väl inte det. Om det är någonting som kan göra mig jävligt tjurig så är det läxor, visst ingen gillar väl läxor? men vissa bara pluggar. Jag bara går ifrån eller kan inte koncentrera mig för att det är så jäkla ointressant och tråkigt. Ledsen blir man. Vill bara ha lov! men självklart ska det vara massor med prov innan man får lov. Fan vad jag klagar. I know. Ska sluta nu :-)

När det är lov ska jag och mamma ner till Väla och julshoppa plus något nytt plagg, om man hittar något. :D
Sen hoppas man ju på ett trevligt nyårsfirande!!

Ska snart hem till mamma och äta sen kommer jag hem på onsdag igen. SEN BARA EN DAG KVAR SÅ ÄR DE LOV!


Crazy bild. I know you like it XD


Ha en mysig kväll.
P.E.A.C.E
JJ

UNFORTUNATELY SUNDAY.

Söndag och det innebär plugg för mig. Kan ju säga att jag nog bör plugga liiiiiiiiiiiiiite mer. Eller mycket mer tror jag det ska stå istället. Fan vad jag hatar det, det är inte så lätt när man inte är intresserad för fem öre haha. Tänkte mest bara lägga ut en låt och en bild. :-)


Titta vilken weird bild jag hitta. Det är från i somras när jag och mamma var i Stenungssund (GBG) på semester. Bilden... ja. Jag gör en konstig min? :S

Och till sist låten..


Sex pistols - Schools are prisons

Den skolan jag går på är det. HAHAHA?! :O

P E A C E
JJ

P-PARTYLOVER.

Jag är sugen på fest ikväll igen! dör snart så uttråkad som jag är. Har i alla fall Robinson att se fram emot klockan 20.00. Det börjar ju snart ;) men ändå.. jag vill partaja!! D:


"Chilloutfit" bär jag idag. Haha! Jaffa ville också vara med ♥

PEACE
JJ

CRAZY NIGHT.

Kvällen blev naaajs ändå! Tackar alla för en trevlig kväll. :D idag ska jag bara chilla men imorgon blir det inte så chill. Har två prov på måndag! så jävla jobbigt när de lägger in prov så här innan lovet.. kanske måste plugga lite idag också, men det vet jag att jag inte kommer göra ändå.

Tog tyvärr inga bilder på hur jag såg ut men jag hade på mig: lacktajts, svart linne, svarta "platåskor" och smycken med nitar.




PEACE
JJ

YOU ARE RETARD.

Kom nyss ut från duschen.. frös ihjäl innan så det var skönt. Men så bankar Jenny på dörren "JOSSE!! TA INTE SLUT PÅ VARMVATTNET!" .... så förstörs allt. Varje gång jag ska duscha så har hon tagit slut på värmen.. så jag skulle fan duschat längre men då hade jag väl blivit misshandlad.

Vet i fan hur det blir ikväll.. men jag är inte särskilt taggad nu om man säger så. D:
Panda & Säl är lesna.



PEACE.
JJ

TIONDE DECEMBER.

Två veckor kvar tills julafton. Går lite för fort tycker jag.. men snart är det "Mammas pojkar" i alla fall, hahaha! men det är faktiskt kul ibland. Sen MADISON i morgon! men jag och säl har stora problem med skjuts. Det löser sig väl på något sätt, det måste det.

Nu ska jag gå.. tv snart ju.



HA EN TREVLIG KVÄLL :D
PEACE
JJ 

10:18

10:18 går bussen utanför my house. Så jag ska snart gå ut, skulle bara skriva ett snabbt inlägg.. det är torsdag idag för alla som inte vet. Torsdagen den tionde. Snart helg igen ju, sen skolavslutning på torsdag OM EN VECKA! AMG (kalles) BBQ! :D



Nu ska jag gå.
hajda
ha en NAJS dag.
PEACE
JJ

FREEDOM.

Tänk om man hade varit fri, fri som en fågel.
Bara lämna allt, allt i livet som borde kastas bort.
Försvinna från det onda som finns i livet.
Flyga långt bort, precis som en fågel.

Hahahahahahaha, asså det är töntigt att skriva dikter. Men vafan känner sig som en jävla mes ju. Men eftersom en "läsare" ville att jag skulle lägga ut en dikt på bloggen så gör jag det. För att det ska bli roligare för er! ;-)

Det där med fågeln var bara för att det skulle bli mer poetiskt. Det låter ju så jävla dumt...



Här har vi en fågel. Han är en fri fågel.


tror jag...


PEACEEE
JJ

M OUTFIT.

Här kommer försenade outfitbilder från måndagen. Bättre sent än aldrig? :)


Ser ut som jag har en jordhög på ögat eller något, haha! så väljer jag just en "jordhög" (det har jag inte, skyller på kameran) men jaja. Min outfit i alla fall. En skjorta jag väldigt sällan (stellan) använder.

Ännu en dålig bild fast med ytterkläder.. asså saknar min kamera så hääääääääääääääär mycket. Men men D:

En bild på skorna också, för att de inte syns på någon av bilderna. För att min stol med fjun på står i vägen, mohahahha!

Äckel-kamera säger jag bara. :Ö

PEACE 
.. för fasen. =D

JJ

FREAK ON A LEASH.

Ett litet tag sen jag la ut en låt, så innan jag nannar får ni en låt:


KoRn - Freak on a leash

P.E.A.C.E
JJ

SKRIVA DIKTER.

Skriva dikter, det är inte riktigt min grej. Skrattar mest. Har en svenska-uppgift med att skriva fem dikter med olika teman. Men jag är nog klar nu iallafall... tror jag, men nu är det bara kvar att välja ut vilken jag ska läsa upp. Usch, så fult att man måste läsa upp men men.. jag tar den kortaste haha! det var enkelt. XD

Ska snart hoppa in i duschen. Sen är det ju Andra avenyn ikväll! :D


EGO TODAY.

PEACE
HUGS
KISSES
JJ

NANNA.

Nu ska jag snart nanna. Somnade för jävla sent igår, så jag gick runt lite halvdöd i skolan idag. Laptopen dör nog snart av övervärme haha!

Planer för helgen:
FREDAG: MADISON LUSSEVAKA MED SÄL. :D
LÖRDAG: vet ej, maybe plugg D:<
SÖNDAG: plugg... matteprov på måndag!


Coco Rocha

SOV GOTT
PEACE
JJ

"HAR DU INGEN TV HEMMA ELLE?"

Naj, vissa har inte det. Eller så har de ätit glosoppa till lunch.

Kom hem för en stund sen. Åkte hem till Skummeslöv för min mobil dog och jag vet hur jobbigt det var förra veckan när jag var hos mamma eftersom jag behövde den. Alltså inte till att hålla på och sms:a med massor folk men till annat viktigare. XD Min laddare är ju paj, så jag och pappa får dela på en.

Häääääääääjdåååååå!



PEACE.
JJ

LUSSEBULLAR.

Har nyss bakat lussebullar eller lussekatter.. kanske låter gulligare? haha :-) bakade nyss med mamma i allafall. Nu gör hon mat till oss, aah life is good sometimes!

Har inte så mycket att säga om denna helg. Igår var jag hemma hos Sophia och vi gjorde inget speciellt direkt. Har sovit ut i helgen men jag sov lite för länge idag.. imorgon är det dags för skola igen men snart lov ju! :D

Nu ska jag äta pitabröd med kebab, tzatziki och sallad. De É najs!



PEACE & GOD JUL.
JJ

LUST.

Jag har lite lust att bara lägga ut massor med bilder som jag typ inte har visat förut. Jag har liksom fotat och sådant, och sen bara lagt in bilderna i mappar och sen glömmer jag bort det. Saknar min kamera. Jag som är så fotosugen idag ju.. men jag får se. Ska faktiskt lämna datorn nu och försöka hitta på något kul. Haha... seg helg. 
________________________________________________________________________________________________



PEACE
JJ


KYLEMONKEY.

Har ni tråkigt?
Tryck då HÄR.

HAHAHAHA!

/ JJ

IDONOTWANTTOSEETHEGREENGRASS.

Jag vill ha snö! riktigt kramsnö. Men 99 procent säker är jag på att julafton kommer bli grön. Jaja, man får se det från den ljusa sidan. :)

Imorgon ska jag och mamma baka lussebullar. Trevligt. Har varit hos mamma lite, Jaffa hängde med hem.. bara en kväll ju så det gör nog inte så mycket för pappa. Ska till mamma imorgon ju..

Kanske blir lite GH ikväll.. inga festligheter den här helgen inte. :<



Love from..
JJ

TOO MUCH.

Låg kvar länge i sängen idag, fast jag kunde gått upp för en timme sen och lite mer. Men jag låg kvar, vaken. Nu ska jag äta frukost. Sent, gillar inte det men det var gött att sova ut i allafall. :)

Jag har ätit för mycket chips! hahaha! lesen. Skärpning! magen har växt, det är sant. Dags för lite träning idag men min hund är inte hemma så det blir lite tråkigt men kanske kan fixa hit bebis på något sett.

Men nu ska jag äta cornflakes med hallon&blåbärs-fil.



PEACE
JJ

FREDAG.

FREDAG OCH DET ÄR WEEEKEEEND! :-D gött. Seg dag men dock blev bussresan riktigt trevlig haha! sedan var ju andra saker inte trevliga men det var ju i skolan det....... Sluta kopiera mig.

Undrar lite ibland.. har man inte en egen stil på "saker och ting"?....

Jaja. Nu är det helg, trevligt men blir bara en hemmahelg lite tradigt men chippe & dippe det funkar! :D

Nu ska jag ta någon bild som jag brukar göra bara för att jag tycker det är såååå mycket roligare när man har bilder.




HA DE NAJS.
PEACE
JJ

22:00

Nu ska jag snart nanna. Ska lägga mig i sängen och läsa Sofis mode & Elsas mode, hahaha! låter ju töntigt.. men det är ju faktiskt så att den ena är en bok och den andra är en tidning som ni säkert redan visste. Jag gillar egentligen inte att läsa ju! men den boken är ganska najs och tidningen är ju mycket bilder också. ;-) upp klockan 05:30 imorgon då.. äckligt! men det är la bara att börja vänja sig, eftersom det kommer bli så sen 4 dagar i veckan. IDIOTJÄVEL som gjort schemat. Nähä nu ska jag lägga ut någon random bild sen ska jag borsta tänderna och mysa ner mig i täcket huhu. SOV GÖTT!



PEACE AND LOVE
JJ

THAT.

Jahapp, rätt trevlig dag i skolan idag må jag säga. Eller kanske inte trevlig o trevlig, den blev trevlig men bättre än igår. Fick i allafall inte nån jävvla boll i huvudet idag. Det gör faktiskt ont där jag blev träffad, DIN JÄVEL!

Ska snart hem till mamsen och äta. Asså ni förstår att jag skojade på förra min "outftitbild" hahaha! det är ingen som kommenterar nu för tiden, lite tråkigt men jaja. Nu ska jag dra.

PEACE
JJ


åååh, saknar min kamera! börjar få panik nu.. den MÅÅSTE vara tillbaka tills den 24:e!!!!!!! helst tidigare. Jag DÖR annars. Tänk vad hemskt första julen med den kameran så har jag inte den. NAJ! det händer bara inte. D: det får inte hända.

3 DECEMBER.

Ska snart ta bussen från Skummeslöv, men fick lite tid över så nu sitter jag här. Ska bara visa dagens outfit! ;-) fast den inte är särskilt speciell eller snygg men vafan.


Står så jävla snyggt på denna bilden. hahaha! skämt.

JAG VET. Fan vad äcklig kvalitet, men jaja kan inte göra så mycket mer än att bara vänta på att min kamera ska komma hem. D:

Nu måste jag kila.

PEACE OUT
JJ


KNASBOLL.

Hahaha! här är en kort och ganska gammal video på min pappa när han spelar gitarr. (Jenny som filmar)


"NAAAJ SPELA ENTE IN!"

PEACE
JJ

ICE.

Det är fan aaaaaas-kallt ute. Tycker det ska vara KRAMsnö om det ska vara kallt, annars kan det lika gärna vara 20+ och sol. När det är vinter ska det vara snö!! jaja, vårt egna fel att klimatet inte är som det ska. D: men man tycker ju att det borde vara lite snö när det är minst -3 ute.

Nu när jag titta så var det bara -0.8, men i morse var det iallafall -3 i Halmstad och där stog jag i skinnjacka. Haha! asså jag MÅSTE ha en vinterjacka NU! men jag vet att jag aldrig kommer skaffa någon för jag har sagt så nu i några månader. Kommer säkert gå runt med den fula äckel-jackan resten av vintern. Asså inte skinnjackan, utan en annan "vinterjacka" om man nu kan kalla den det. Den är ju precis inte varm. Vill ha en dunjacka som är mysig och varm inte en tunn låtsasvinterjacka. Haha!

Har en äcklig engelskasak att träna på.. självklart har tanten tryckt in massor med saker nu i slutet. Säkert bara för att hon ska sluta efter jul (GLAAAD JOSEFIN) så onödigt. Fattar ju ens inte vad som står på pappret (tro mig, det är inte bara jag) asså jag har inte lärt mig ett skit i engelskan. Gör ju aldrig något man lär sig där. Jaja.. glöm henne nu. I dag är jag hemma i Skummeslöv igen, där väntade skolkatalogen. Den var ju inte liiite fet. Det var la trevligt.

JUST NU: fryser jag... mina händer vill inte bli varma, plus måste hitta något att ha till kvällsmat. D: sen den där engelskan, fifan. Jag vill ha jullov och inga läxor & prov efter mig. Men sånt där kan ju inte skötas av sig själv, det är synd. Jaja får göra mitt bästa på CALC-provet.. men sällan stellan jag kommer minnas. Lesen Josefin.

Satan sicken lång text det blev. Jajja, orkade ni läsa så var det väl trevligt. :-)


Hittade en äckligt fräsig bild! hahahhahaha!

PEACE ♥
JJ

ROAD TO NOWHERE.

En lite lugnare låt från BFMV.

Oj, lägger ju nästan bara ut låtar från dem... men i stort sett är det för att jag gillar bandet vääääldigt mycket. :-) men jag ska börja variera mig.


Lyssna på texten.. så jävla bra.

PEACEOOUUT
JJ

THIS OR THAT.

Snodde "This or that" från facebook. Ändrade det till svenska bara.. ;-)

Mc Donalds eller Burger King: MC för faaajn! XD

Blondiner eller brunetter: båda

Surt eller salt godis: salt

Coca Cola eller Coca cola light: Coca cola

Jay Z eller Eminem: öh. hahaha ingen av de.

Paris eller New York: Paris tror jag

Coffee eller tea: hatar båda

Adriana Lima eller Miranda Kerr: vet inte vem Kerr är. Adriana Lima är snygg..

Högklackat eller Converse: Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl: hmm.. Desperate Housewives tror jag.

Scrubs eller How I met your mother: Scrubs 

Blå-ögda killar eller brun-ögda: bruna

Sony Ericsson eller Nokia: Nokia

Xbox eller Playstation: Playstation

Utekväll eller hemmakväll? båda

Julafton eller nyår: höm.. kan vara båda men julafton är fan mysigast.

Gina tricot eller H&M: H&M

Ge eller få: få. haha nu låter jag ego. 

Britney Spears eller Lady Gaga: ingen

Pengar eller kärlek: kärlek är viktigt men utan pengar typ inget liv.. så pengar. fast jag vet ändå inte.. ? :O

Chips eller ostbågar: chippe med dippe för fan!! ellerhur Issa? XD



PEACE.
JJ

CCCOLD.

KALLT!! åkte med buss till Vallberga första gången idag. Sedan när jag skulle gå hem från bussen höll jag på att frysa sönder. Haha! asså skinnjacka och converse är inte lämpligt när det är -2 grader utomhus. Vill ha en mysig dunjacka och fina stövlar, helst inte mina uggs. Hade gärna traskat rundor i mina converse ett tag till men när det är så hääääär kallt så passar det inte. D: jaja, de funkar ett tag till men jackan är det nog lite mer panik med.

Nu ska jag gå och öppna första luckan! :-D chokladen är ju så jäkla god.
 
Funkar inte att ladda upp bilder, surprise! -_-

PEACE OUT.
JJ

FÖRSTA DECEMBER.

Jaha. Då var vi inne på en ny månad, den sista månaden av 2009! sen är det ett nytt år. Fan vad snabbt tiden går.. Sitter i skolan nu, ska ha multimedia och engelska sen hem. Men slutar inte förrens 16:00. LESEN! när jag kommer hem ska jag öpnna första luckan på min chokladkalender, glömde ju bort att göra det imorse. Mina katter får också öppna sina luckor idag haha! :-D idag får jag gå från skolan själv för säljäveln ska på konsert i DK. Men ha så kul BBQ!! nu ska jag avsluta. 


 

/ JJ