SMILE BITCH.


Jaha, då blir det att ta tåget med Lisa idag till Väla eller Hbg rättare sagt, sen ska vi försöka hitta vilken buss man ska ta dit, haha! eftersom att vädret är lite sämre idag så passar det ju bra. ;D i måndags & igår har vi badat, varit i Mellby och cyklat en hel del också. Just det! första gången jag badade i havet i år. Riktigt nice var det :D synd inte Skummeslövsstrand såg ut lite mer som Mellbystrand men jaja..

Så det är därför jag inte har bloggat, Lisa ska vara här tills fredag ;-) så det blir lite sämre med att blogga då. Nu ska vi käka frukost och sen börja fixa innan vi drar,

HA DET JÄVLIGT BRA! :D 

VIOLENCE.


Random
rubrik. Ska nog sova snart, fast jag är verkligen inte trött. Rätt jobbigt ibland att nästan aldrig vara trött på natten. Pallar inte gå riktigt ännu, sitter och lyssnar på musik vilket är underbart. ♥ 

Ajaa.. hah wtf har egentligen inget att skriva eller jag kan ju skriva ett inlägg om Liseberg och ladda upp lite bilder men det orkar jag inte nu så ha de! ;D (vilket lönt inlägg jag gjorde då, haha)

SUNDAY.

SOLDAG! haha fan va fräääs, SUNDAY = SÖNDAG, SUNDAY = SOLDAG.

Det är ju NICE väder idag, var på LISEBERG igår och det var awesomeee! (kommer bilder sen) och nu ska jag nog gå ut och lägga mig i solen. IMORGON KOMMER LISA :D :D :D


Saknar världens finaste hund btw.. ♥ ♥ ♥

Nu måste jag gå och ta hand om min bebis, (pysen alltså, min katt som inte kan gå och äta själv)

Ha det fint.

PEOPLE = SHIT.


MIDSOMMARAFTON.


Jaha! då var det Midsommarafton
, blev rätt så fint väder ändå fast det verkade som att det skulle bli mulet innan. Somna vid normal tid igår, w0o0w! haha, typ 12:45 kanske ;-) sen vakna jag i lagom tid också, fast först någon gång vid sju av att Jaffa gnällde och höll på! usch.. äckligt sen när jag ska börja jobba blir det att ta moppen in till Laholm 6:45 i tre veckor (iofs inte på helgerna) jaja, vad gör man inte för lite CASH! haha :D får hoppas det blir en trevlig kväll, har inte ännu bestämt vad jag, vi? ska göra men men.. får se. LISEBERG IMON YEEAH! haha, ska bli jävligt kul. Bör inte vara såååå mycket folk på midsommardagen heller!

JAJA, HA EN TREVLIG MIDSOMMARAFTON ALLIHOPA! ♥

I'M THE PASSENGER.

ÅHÅ! vilken nice dag, riktigt varmt idag ju :D :D :D

Midsommar imorgon, ska nog bli trevligt eller jag hoppas det! igår la jag mig liiite sent, haha alltså vet inte vad som händer med klockan när jag spelar Sims, tycker faktiskt det är kul just nu haha! men jaa.. jag stängde av datorn 3:50, och somna väl runt 4:30 HAHA. Ja, jag la mig alltså när det var ljust ut.. normalt äh vafan har lyckats vända på dygnet så jag var helt enkelt alldeles för pigg för att gå och lägga mig (iofs är jag typ alltid pigg på natten) igår skulle jag och Sophia också bada, men fegade ur när vi kände på vattnet haha! fifan är det kallt redan på benen har man inte så stor lust till att gå i så att vattnet når magen. Så vi sket i det, men nu ska jag äta.
Bjuder på en låt..


IGGY POP.

SOLEN BLÄNKER I STELLANS PANNA.

w0w! nu är solen här, blir kanske ett kvällsdopp med Cederqvist sen.. och nu är det även så att Liseberg har blivit framflyttat till Lördag. Hade passat lika bra på Söndagen men nu blev det så, en dag närmare dit i alla fall! :D och midsommarafton på fredag, nu har man i alla fall någonstans att dra till.. tackar för det! :)

Och just det, jag och Jenny kom hem från Väla & Ikea för ett tag sen. Köpte inte särskilt mycket eftersom att jag är pank just nu, men jag fick låna lite pengar så länge så det var ju nice. Köpte ett par öronhängen och en BH, ville ha två biknis på Gina också men naae, väntar lite och ser om de får in den som jag hade tänkt köpa först.


HAHA WTF.

HA DE NAJS!

KRÄFTA.

Jag är lite röd i ansiktet men annars är man lite mer brunfärgad på resten av kroppen, tur det haha! Sov inne i Jennys säng inatt, vi kollade först på SATC sen gick vi in på Jennys rum och tittade lite på en rysare från 1983. Lol, var ju ens inte hemsk (nu hade vi missat en hel del också men ändå..) men ja, så då blev det att jag nanna där, fick även besök av Mr Pysen på morgonen, han ville vara under mitt täcke haha. SÖT! :D

Idag ska vi till VÄLA & IKEA, dock har jag ju inga pengar.. :( men jag kanske kan få låna lite om jag verkligen skulle hitta något jag vill ha. Skulle ha en bikini från GinaTricot men den finns ju inte på hemsidan, hoppas den finns där isåfall! fast när ska man använda den? i Decemeber eller.. blir så JÄVLA trött på det här vädret.. ursäkta men jag kan inte låta bli att klaga.. det är inte mycket värme och sol man får i detta landet. Tänk att det är typ sommar i en månad och kanske lite mer och sen resten av året är det kallt. VILL UTOMLANDS!

JAJA, det blir väl snart sommar på RIKTIGT, då menar jag inte bara sol i en dag sen grått hela veckan. Utan sol flera dagar i sträck! hahaha.. jag har riktiga problem med vädret... min blogg handlar typ bara om det nu för tiden, haha vafan. Ska fixa mig nu,


Bara valde någon egobild på majself..

Peace.

SNUSKLUBBA.

Vaknade vid 12:30 idag, gick upp och la mig direkt i solen och käka frukost sen sola jag till kvart över tre eller något. Så idag fick man lite mer färg! :D ska också försöka göra allt för att håret ska blekas, får typ bada mycket i klor haha. Att doppa håret i citronsaft var inte särskilt nice, gjorde det förra sommaren och det blev ändå inte ljusare, äckligt att ha massa fruktkött i håret HAH!

Nu försvann solen, den har varit borta ett tag nu. >: jaja, nu ska jag käka lite. Jenny gjorde nypotatis :D och bearnaisesås. Sen ska jag ta min snusklubba som är kvar från filmkvällen, haha! XD


Jag och min beauti..

Ha de gött!

GOTT/GÖTT/GYTT/GETT.

Det är de olika böjningarna av "GOTT" som jag då använder. Gytt är ju för jävla bra! HAHI! blev ett kvällsdopp iallafall! trevlans trevlans, Sophia kom hit direkt efter jag kommit hem med cykeln från Vallberga. Nu börjar sommarlovet bli lite bättre. Vädret är en stor anledning, hoppas det håller i sig ett tag nu. Gärna hela sommarlovet men det är ju inte så troligt men jaja, det är nog sol ett tag nu hoppas jag. :-) aah! direkt när jag kom hem tog jag en HOT dusch så nu har jag fått upp värmen igen, GYYTT! haha.

På SÖNDAG bär det av till Göteborg till LISEBERG! :D :D :D de é nice. Sen på måndagen därefter kommer ju Lisa, jävligt trevligt må jag säga! och på fredag är det ju Midsommarafton, något festligt bör väl hända då, haha.

Nu ska jag spela lite Sims hah och sen titta på två avsnitt av SATC.


bara lite random sommarbild från 09

Peace.

SOLNEDGÅNG.

Har nyss käkat lax med nypotatis och kall sås, gött. Kanske ska cykla hem från Vallberga sen, har min cykel kvar här ju. Får se, kanske lite kallt i shorts men det går ju rätt så snabbt! ;-) och med lite musik i öronen går det snabbare. Hade varit sugen på att bada ikväll, i en pool då havet är kallt och smutsigt, blö. Bloggar senare!

SUNNY MONDAY.

W0o0o0oW! idag har det varit ganska så varmt i solen ju, fast den har gått i moln några gånger. Jag har iallafall passat på att sola lite, blev ju lite brunare iallafall! är det soligt imorgon också så blir det schteek igen, hoppas på mer än en timme men ao, får se imorgon.

Igår hade jag en mysig kväll med Jenny, (Nasse var också med i soffan ibland) vi körde in till Laholm och hyrde två skräckfilmer, Anti Christ och The Unborn. Den första filmen SÖG, tur vi kollade på den först då eftersom att The Unborn var bättre. Sen så köpte vi lite godis och sånt, UGNSBAKADE CHIPS! :D fifann, det är gyyytttt. Ikväll ska jag nog hem till mamma och äta. :)


random


Peace.

MATTIPS.



Tips på en god sommarrätt! haha, hittade det här receptet i Sofis mode förra sommaren, och det blev riktigt jävla gott. :) :) :)

WHY...


VARFÖR? varför köpte jag inte denna (gröna) tröja... kanske för att den var dyr (499kr) men vafan.. jag hade gillat den. Jaja Modekungen lär nog få in fler nice collegetröjor.

VILL HA:


299kr GINATRICOT

HEJ VÅR.

Sommaren är inte här ännu, snarare vår ute fortfarande.. hallå kom igen nu, det ska vara 25+ i skuggan. Då är det BEEZT helt enkelt. Jaja, det är iallafall SOL idag! :-) så mer ska jag inte klaga.. spelade aldrig Sims igår, haha jag tittade på någon film, fast jag tyckte hon bölade för mycket i den så den var rätt seg. Får se vad som händer ikväll då... sov jävligt länge idag eller jag låg iallafall kvar i sängen lite för länge haha. Jag tänker att, om man ändå inte har något kul att göra om dagarna kan man ju lika gärna sova. Ska dra ut nu eller något, och se om jag kan ligga ett tag i solen utan att frysa sönder pågrund av att det blåser. >.<



Peace.

UNDERBART.

OCH JUST DET, JUST NU 21:30 - 22:30 spelar Bullet For My Valentine i Göteborg. Fan. ta. mig. som inte är där. *slår mig själv med en läderpiska*

JUMP.

HALLOJ. Hänt mycket idag, höh nae.. inte direkt. Funderar på att sätta igång GH, var ett jävla tag sen! eller spela Sims... fast sist jag starta det gjorde jag ju bara gubbarna sen gick jag ut haha. Aja, eller någon film fast har ingen nice.. eller ingen som jag vill se (har sett alla) får kolla på BEVERLY HILLS 90210 sen haha, spelade in det igår. Gammal serie, i know men jag tycker det är lite kul och töntigt. :D nae ska starta Sims och se om det går o spela eller om det är fett tråkigt.



PEACE, passar ju bilden också hahahöhö hippie.. typ fast ne ..

YOU'RE FULL OF SHIT.

Guten Tag.

Somna väl typ 04:15 igår haha, sent men det var en bra film som någon hade spelat in som jag hitta i arkivet så jag satte igång den, "Something New" höhö romantiskt, haha! men den var faktiskt bra. Här är äckligt väder och jag har inte så mycket mer att säga faktiskt.. skrev ju en hel del igår och la upp mycket bilder.


Fick bli en bild på BFMV bara för att de är i Sverige nu... ♥

SES ♥

COME ON AND DANCE AWAY.


Sitter och lyssnar på lite musik
, ska snart återgå till SATC. Redan sett avsnitten men det finns ju ändå inget kul på tv.. usch drömde en äckligt hemsk dröm inatt. Jag drömde att SKOLAN HADE BÖRJAT IGEN! redan, blev så rädd när jag vakna.. får ju tänka efter haha. Minns att jag inte hade några skor på mig när jag gick till skolan haha vafan, och Säl var också med i min dröm haha. Jaja det är över 2 månader kvar! :D :D :D

Har nu även lite mer planer för sommaren. Ska ju till LISEBERG med Sophia, sen ska jag bo i Ränneslöv på LANDET ett tag. Det är min moster och hennes familj som ska på semester så jag ska ta hand om lite får, deras hund och Nasse får också hänga med och bo där, så får hon hundkompis haha. Ser faktiskt fram emot det, får lite pengar också ett kul sommarjobb isåfall hah! :-) Sen så ska jag ju sommarjobba (städa) den 19 Juli i tre veckor. ME LIKE CASH! $$ håhå, ny mobil och kläder :D :D :D sen kommer ju Lisa snart vecka 26! ♥ också ska jag tälta, sen hoppas jag på trevligt sällskap på tennisveckorna, och midsommar.. höm.. undrar vad man ska göra då. Sen ska jag of cörse cykla till Maxi, köpa BEN & JERRYS och fetmasaker.. det gör jag & Lisa när hon kommer mohaha! fan ta vädret om det är INTE är sol då. Ska ju bada & sola också, bör väl bli liite varmare snart så att man kan göra det utan att frysa. Tjuvbadade ju i Lördagskväll med Jenny och hennes kompisar i tempbassängen här nere, höh nice men rätt så kallt. Sen käka goda saker, nypotatis, körsbär, jordgubbar och sånt NIIICE som hör till sommaren. Sen vill jag ju såklart tillbringa många dagar och sena sommarkvällar med fina vänner & familj. ♥

.. och en massa andra småsaker som hör till SOMMAREN.

Blev ett rätt så långt inlägg ju, det var inte planerat men aja nu ska jag titta vidare, peace.



PÅ LANDET.

Gick från Vallberga innan med Nasse, tog lite bilder på vägen och några från igår. ENJOYYY! :D




Inte LITE bilder det där naee
, tråkigt att ladda upp men jaja nu är det gjort. Tycker det är mysigt på landet, haha! :D har inte särskilt mycket att göra ikväll, pappa är och kör till GÖTEBORG nu för att hämta Jenny och några andra, de har varit på METALTOWN. Dumma jag som inte följde med hatar mig själv.. fast då hade vi fått sova där eftersom att Bullet For My Valentine spelar imorgon. FAAAAAAAAN! ångrar mig så jävla mycket... hade ju varit kul att sova där och sånt. Trööööööög jag ääääääääär haha! D: hoppas verkligen inte det dröjer föör länge tills de kommer till Sverige igen, annars åker jag till England höhö! missar chansen när man kan ta den jaja jag har några år kvar att leva. ;D

Peace.

HOLA GUAPAS.

Sitter i Vallberga, tycker det är kallt och blåsigt ute. PALLA -.- igår var jag, mamma och Nasse ute på en lång runda i Vallberga/Ränneslöv och då hängde kameran med så antagligen lägger jag upp lite bilder ikväll.

Peace

ELIN KLING.

Källa
Grymt snygg och en stor inspirationskälla.

INSPIRATION.


PETS.

Bilder som jag råkade ladda upp här istället för på bloggen för skolarbetet, haha fail! bara därför lägger jag upp dem, palla ta bort alla bilder när jag suttit och laddat upp dem. Kanske liiite fööööör många bilder men jaja.. det är bara att scrolla förbi om man inte vill titta haha! XD












AND AFTER ALL YOU'RE MY WONDERWALL.




BAD PICTURES.


Usch, vill egentligen inte lägga ut dessa bilderna pågrund av kvaliteten.. alltså vet inte varför det blir så jeeekla brusigt ibland, gillar det inte. Jaja.. nu la jag upp dem i alla fall..

MYSIG MORGON.



Har haft en mysig morgon med fjunboll och Nasse ♥

Vad hade jag gjort utan mina bebisar?

Hörs senare!

NYA SANDALISAR.

Mitt fula ord för sandaler då alltså, haha!





DAGENS OUTFIT.


Somrigt och skönt precis som det ska vara på sommaren.. :D

STOP THAT.

SALAD FINGERS ♥ 

Cha cha alla snyggingar! SKOJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA! jag har adhd idag (EJDEEEJCHDEE som det heter på engelska lol.) första dagen med rätt så NICE väder faktiskt, sov länge idag igen fast jag somna rätt så tidigt, jag är cp. Schteeekte lite i solen, sen cykla jag till Vallberga.. jag och min iPod. Fast det var fetmajobbigt eftersom att det inte var mycket luft i däcken (fast den cykeln är ändå jobbig att cykla på, men lite extra jobbig nu). Sen hade jag inte käkat mer än ett päron så jag höll på och dö när jag kom fram. Haha men jag var nära på att svimma där tror jag .__________. men skitsamma det gjorde jag inte nu så huhu!

Btw min hund är jävligt fin även så mina katter. Haha randomness

Bilder från dagen/kvällen:




Mer bilder senare, ska bada nu hah säkert sviiinkallt! även om det är en pool. Får la se, hörs sen! :}

PALLA RUBRIK, KOMMER ÄNDÅ INTE PÅ NÅGON.

Sitter hemma hos mamma nu, har inget att göra som vanligt går ju bara VM på tv typ och sen aa, händer inget kul helt enkelt men men. Mamma har köpt nypotatis och nice kött, älskar verkligen nypotatis det är gyttttt! hah :D HAHA! såg nyss en rolig reklam från FELIX, där de tog upp att det fanns en grupp som typ heter "Jag äter ketchup till allt förutom pannkakor" såg den gruppen idag och nu var den på tv:n. Haha! B-) just det! idag kom mina nya sandaler hem, mamma erbjöd mig faktiskt att köpa dem eftersom att de var på rea och hon skulle också handla så det var ju nice. Kan lägga upp bild senare.. :) vill också ha en bikini som jag såg i Sofis mode, fyfan så snygg den är. Måste få låna lite pengar och köpa den haha, typ vit med blommor på, också volanger! NICE tycker jag.
Det blir väl Liseberg snart också hoppas jag! det är en av de bästa sakerna med sommaren. :D

GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER IGEN, BLIR FAN FETT ARRRGGGHHH >.<

SUN GOES RAIN.

Fan. Dagar som denna ska man vara på Väla och shoppa! men jag är pank så det går ju inte, :-( Finns inte ett skit att göra, Sims är inte kul.. bara göra gubbarna sen pallar jag inte mer hah.. vill på bio.. ensam.. hah naee inte direkt. Jaja jag har sommarlov i alla fall så man ska inte klaga! ;)

BTW. Kossor är söta haha! :D


hah random bild jag tog en dag..

Peace.

TUESDAY/15.

Kom hem från Vallberga för ett tag sen, jag var ju i Laholm hos tandläkaren sen körde jag till Vallberga och gick med Nasse till Skummeslöv. JAG HADE INGA HÅL! :D :D :D jäävligt nice! kanske inte så konstigt för er men jag får hål rätt så lätt så det var ju nice. :-) ska nog ut och springa/gå i skogen med Nasse sen ikväll.. bara det inte regnar! måste få upp konditionen igen, hade mycket bättre förra sommaren. Dumma vinter som förstör haha! tyckte jag hörde att det åska ute.. kasst då.. -.- hmm.. ska man göra ikväll då, bara väntar på att det ska hända något hela tiden, så seegt här. Måste fan se SATC 2 snart alltsååå! får göra det någon dag med någon frivillig. XD

Äh vafaen, gick inte att ladda upp någon bild eller ladda upp gick men den kom inte fram här eller hur man ska säga.. är jag förvånad? nej inte precis, krånglar så jävla ofta för mig.... -.-

Hörs

IN VALLBERGA.

Hade ingen bra rubrik så det fick bli den hah. Idag fick jag i alla fall komma ut lite och vara med Sophia så det var nice eftersom att jag inte har umgåtts med en kotte under hela helgen typ. Vi var först i Mellbystrand, Sophia käka Mc donald's sen körde vi till Båstad. Det var massa "skatefolk" och sånt där idag så jag hjälpte till lite och skrev på en lista så att de kanske kan få en ramp i Båstad, håhå. :-) också tandläkaren imorgon då ja... fyfan va trist.

Ska snart hoppa in i duschen (haha vafan säger man "hoppa in" för? alltså... lol) det är k-kaallll-ttt här inne, min näsa är kall :-( Haha! äh vafan drar och duschar nu då, peace.

WOHO.

Yes! jag fick fixat texten så nu ser bloggen ut som den ska igen! ;-)

STÄDERSKAN JOSEFIN.

Vet att ni gillar rubriken, haha! var ju i Laholm idag på Stadshuset och hade ett litet "möte" om sommarjobbet. Gick på en halvtimme typ.. så det var gytt! :-) jag ska jobba veckorna 29-31, alltså i tre veckor. Kunde inte ta de tidiga.. hade börjat jobba imorgon annars. Ska ju träffa Lisa snart håhå :D ska bli jävligt kul eftersom det var ett bra tag sen! Usch.. och sen måste man vara hos tandläkaren 08:40 imorgon.. så jävla tidigt, gillar inte tandläkaren haha.


Fin ♥


Peace.

GODNATT.

Nu ska jag sova, ska ju upp lite tidigare om man säger så, så imorgon kan jag inte ligga till klockan 14 haha! hörs imorgon! ♥


WOW jag hade uppsatt hår en gång haha!

RUN AWAY.

Jag. tror. att. jag. dör. snart. 

OH MY GOD! dör av tråkhet.. måste göra något kul snart blir ju rastlös så in i helvete. Nä.. denna sommaren började inte bra. Anledningen till att jag skriver är för att jag har så tråkigt så jag har helt enkelt inget kul att skriva i bloggen. Funderar på att starta Sims 3 bara för det, men sist (för längesen) när jag gjorde det var det fett tråkigt ändå så. Haha allt är tråkigt här, ååh! önska jag var utomlands i ett varmt land med SOL och VÄRME. Oj! klockan är redan kvart över sju också haha, den går snabbt när man sover länge. Nä, ska starta Sims i alla fall och se om det är kul. -.-



Peace out.

VAR TOG SOMMAREN VÄGEN?

Ja.. var fan är sommaren? detta vädret är inte normalt någonstans, haha. Jaja man får göra det bästa av det.. sovit ut heela helgen! riktigt skönt.. men imorgon ska jag vara i Laholm klockan 10. Ska ju sommarjobba så det är något möte där, hähä. Sen dagen efter ska jag vara hos tandläkaren redan klockan 9. Fan vad tråkigt.. -.- tycker inte om tandläkaren, haha! har inga bra tänder dessutom så jag får lätt hål och det suger. Även om jag borstar tänderna typ.. ._.

Idag händer heller inget kul, sorgligt att säga detta men det här var nog den sämsta starten på sommarlovet någonsin. :( hoppas det blir bättre höhö.



Peace

FF.

Föräldrafritt hela helgen. Nu även syskonfritt haha.. och här sitter jag själv.. -.- segt! man ska ha kömpisar när man är ensam hemma ju, hmm.. segt. ALONE ALL THE NIGHT, fast det är ändå tråkigt här såå det suger faktiskt, nu går jag. Ses.. ♥


 Haha! gammal bild.. saknar dig ♥

12/LÖRDAG.

Pissigt väder idag också, blåser som faaan! :-(

Jaja, man kan ju i alla fall mysa framför tv:n och se på film eller något. Sov läänge idag! gick och la mig 5 så.. det säger en del haha. Tror jag måste gå och käka nu, har ju inte ätit sen 19 igår kväll haha w00t.. tiden går snabbt eller.. ._. jag är glittrig på händerna haha det är vackert. Min bodylotion var det visst glitter i, haha. Mycket intressant för er att veta ;) nej, nu måste jag ta något att äta.


Dock ingen sån här macka med världens tjockaste ostskiva på HAHA. Pappa är inte särskilt kräsen om man säger så... ._.

Peace ♥

INSANITY.

Hej igen :) har nyss käkat och vi har handlat nu också, gytt o få det gjort. Ska pilla med kodmallen nu vill gärna få det där fixat (texten på sidan av bloggen alltså) ska ju inte se ut så, de där svarta prickarna.. weiirddd denna kvällen lär bli tråkigt, ensam hemma är ju alltid skönt men roligare med kompisar ju! :}

Hoppas fan vädret blir bättre snart så att man kan sola, bada, grilla o sånt myys haha! :D hm.. har faktiskt inte så mycket mer att skriva, så ha de nice!



Hardstyle Mix, kasst ljud dock

YOU SMELL SO FUCKING GOOD.

TJA. Idag vakna jag först vid 10 av pappa som sa hejdå, han ska till Sweden Rock idag så han kommer inte hem förrens på Söndag. Trevligt för honom! :D Sen fick jag sms av mamma.. så stack vi till Väla köpte ingenting.. har shoppat upp allt haha! tur man har fått sommarjobb :D åt en räkmacka inne på Ikea, gick runt där och nu är jag hemma igen. Är väl det som har hänt idag. Sen ska jag och Jenny iväg och handla också hah..;) Karsefors idag ju men Seal kan inte så det blir chill o grill istället. Gör inte så mycket just nu har jag ingen lust att dra iväg, trött idaaag, satt uppe till 03:30 och chatta på msn haha! XD trevlans.. nu har jag inte mycket mer att skriva faktiskt. 


r a n d o m

Ses så länge! ♥

 

SOMMARLOV.

WOO! Sommarlov, nice... inte så taggad nu men jao, vädret sucks. Ingen sommarkänsla precis, får se hur det blir av denna kvällen.. bye!


tuffast.se 

rofl.

IF I'M A FAILURE, YOU'RE A TRAGEDY.

SOMMARLOVET ÄR NÄRA! :D :D :D
Ska i alla fall ha mina sandalisar imorgon hur vädret än är, liksom tygskorna läcker ju ändå in om det regnar så då är det skönare med sandalisar (fräckare att säga/skriva sandalisar än sandaler hahaha) blir ingen speciell klädsel, alldeles för kallt med kjol för jag har inga hudfärgade strumpbyxor. Ska ju regna imorgon nu.. väderprognoserna uppdaterade eller något.

DÖ JÄVLA BDSUHGAEHGTREGNJÄVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!!!

Sorry, men det förstör ju. Var så jääääääkla sjukt blöt idag! jaja allt mina inlägg handlar om just nu är ju regn, fan va tradig jag är. Whinare nu för tiden.. ska sluta. Sommarlov, NICE DET SKA BLI! BBQ och sånt fräckt ;)

Sista meningen om regn! HOPPAS DET INTE REGNAR IMORGON, regnet borde vara slut så som det pissa ner idag.


ADEPT

(Nej. Du gillar inte metal för att du hört en låt okej.. haha.. fuckin wannabes -.- och jag försöker inte vara cool, det tillhör min personlighet and my åsikt och det är ju min blogg höhö ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, peace.

REGNETS ÅTERKOMST.

Regnet är överallt, det anfaller oss, trycker ner oss, gör oss kalla... REGNET TAR ÖVER! hahaha! okej.. denna dagen slår kanske onödigheten att sticka till skolan? haha vet inte. Vi Missade stadsbussen när vi kom fram sen fick vi ta bussen till skolan, fick åka med några i klassen till kanotklubben så att vi kom dit i alla fall. Alla hade paddlat klart, så vi slapp och sen en utvärdering på 30 sekunder. Jaaa... -.- ångrade mig så sjukt mycket att jag inte låg kvar i sängen. FETT ONÖDIGT! hade det varit fint väder hade det inte varit lika jobbigt. Då hade jag satt mig i kanoten, jävla regn! säger ju det. Vädret gör väldigt mycket av situationen typ haha. Jaja, tur att pappa kunde hämta oss i Laholm annars hade vi fått vänta där i en timme :) nu sitter man i alla fall här i mjukiskläder och väntar på att pizzan ska bli klar i ugnen. Dock skulle Nasse varit här, men vem fan tar moppen och kör dit nu. Naaae inte så sugen om man kollar ut..

Vill ni veta en sak till? jag tittade på klockan innan och då var den 13:37 c00lt som fan. Haha ._.

Det kan omöjligt regna imorgon, regnet måste fan vara slut snart haha. Har regnat FETMALÄNGE nu! men det ska inte regna men man vet ju aldrig, jaja shit tha same får se hur vädret ser ut imorgon. Lite jobbigt man vill ju gärna veta vad man kan ha på sig huhu. -.-

Bloggar väl sen igen nångång.. ska försöka fixa cp-texten också... Peace

CAM.


nu gick det i alla fall att ladda upp bilder, helt nytagna.. fick ta någon random jacka jag hitta här hemma hos mamma. Den är säkert inte bra mot regn men skitsamma såg så jävla dumt ut med skinnjacka.. typ. Måste sticka till bussen nu! hörs senare :)

YOU CAN DIE AND ROT ALONE.

Hallo! rubriken kan vara tillägnad till regnet idag, mohaha. Nyss käkat färdigt mackan så nu ska man försöka hitta någon tröja som inte är för kall för dagens JÄVLA väder. Det kommer regna på mig, inte för att jag har problem med skinnjackan eftersom att den tål mer vatten än min regnjacka HAHA! men jag har ingen luva -.- pälla.. det REGNAR och ser kallt och bara jävligt äckligt ut. Jag vill stanna här inne i mina varma mjuka kläder hahaha. Jaja, måste klä på mig nu för att åka och paddla i detta bajsvädret, peace.  

(BÖG, gick inte att ladda upp någon bild för blogg.se ska alltid jävlas med mig.)

"@UDHS/YRT¤EYGD=¤%!!

Något är CP med bloggen, eller i alla fall texten under rubrikerna

<- ditåt

Har verkligen ingen aning om vad som är felet just nu, satt och försökte pilla i kodmallen men nu var det inte så lätt. D: jaja, bara så ni vet! det ska alltså INTE se ut så som det gör nu, haha.

Nu ska jag nanna, godnatt.

STORMEN STELLAN.

Det var stormen Stellan ovanför mig och Säl idag i bussen, jag lyckades fixa problemet, var ju för kallt med den på. MAN BORDE FÖR FAN BEHÖVA HA EN FLÄKT IGÅNG PÅ BUSSEN. Jag sa innan sommaren var här att "fifan vad varmt det kommer bli på bussarna sen när det blir juni typ..." HAHA IN MY ASS D: har kanske skett TVÅ gånger. Nu får det skärpa sig! varför ska Sthlm ha så jäkla fint väder och inte här nere i (nästan) Skåne. Det brukar vara tvärtom... uppskattar verkligen de dagar när det är typ 30 grader i solen. Jaja det kommer väl, men det är inte ofta nu för tiden, hoppas verkligen vädret skärper sig på lovet alltså. Nu är inte vädret så fult men hallu? man ska kunna gå i linne och shorts vid den här tiden i JUNI MÅNAD. Saknar sommaren som det var när jag var liten hoho. Haha arght inlägg det blev, men vädret är viktigt på sommaren tycker jag!

Haha... jaja, detta leder inte någonstans. Jag = whinare 1! ._.

Paddla imorgon sen hem, hahaha l00l. Blir alltså att gå upp samma tid som jag gjorde idag, eller skulle ha gjort.. gick ju upp mycket tidigare än jag skulle ha gjort men ao. SKOLAVSLUTNING SNART, VÄLDIGT FINT! :D :D :D

Hääjdåå, peace!

SNYGGA BRYDDEN.

Carolina Gynning måste vara den snyggaste kvinnan på jorden typ. DAMN SHE'S HOT! Haha och jag menar inte på DET sättet, if you understand.. XD


Källa

NASSE OCH JAG.


Nasse såg en hund på tv:n haha..

Nasse tycker jag är störrrrrrdd... :(

Nasse körde "inte titta in i kamera"-stilen, TUFF HUND!

Tog 13:05-bussen hem idag, fett chill. Denna dagen slår nog alla dagar på onödighet. Kom till skolan för att se en sak treorna hade gjort som vara i typ 20-25 minuter sen betygsnack på multimedian i 1 minut. JÄVLIGT LÖNT! dessutom sjönk mitt humör när jag kom in i den skolan. >:( sen fick jag bära på en FET kasse med äckliga skolsaker i eftersom att skåpet tydligen skulle vara tömt innan imorgon. Bra att man meddelar alla om sånt.. kassa jevlar. Sorry lite arg.. haha men jag är glad nu igen typ håhå.

PEACE

IT'S HOT AS HELL IN HERE.


BULLET FOR MY VALENTINE

Bra låt som vanligt tycker jag då, huhuhu! :D

Bussen går 09.30 så jag ska gå typ 09:17 haha, jävlar vilken chillmorgon jag haft eftersom jag vakna 06:00 typ. GETT, dock fick jag inte så mycket sömn men jaja. Det kommer jag få gott om.. SNART SOMMARLOV FÖR FAN!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D är så lycklig nu för tiden! dock har jag börjat ändra mig lite om Metaltown VAFAN... :'( tänkte på hur underbart det skulle vara och få se dem LIVE. Får hoppas att det inte dröjer alldeles för lång tid tills de kommer tillbaka till Sverige igen! fan hatar mig själv ibland så HÅRT. JAJA jag ska se dem nångång i mitt liv hoho :) nördfaktor 100000000000 här ja.. sorry. Har inte så mycket att skriva, en tre-timmars-lektion idag sen hem igen haha.


Fick bli en bild på dem bara för det... håhåhåhåhååhåhååååååå

l0l FYFAN vad töntigt inlägg. Jaja det blev så nu för jag kanske är en tönt 8-)

SES SENARE FUCKERS!


06:21

Det är tidigt på morgonen och jag behöver inte gå upp förrens åtta egentligen men jag hatar min mamma lite smått som har väckt mig tusen gånger i natt. Kan man inte operera bort snarkning... -.- får ju fan ADHD i sängen, haha. Kan inte somna om och det är inte lönt för då kommer jag antagligen vara astrött sen när jag ska upp igen. Segt för mig... tur det är Vakna med the voice snart! :D


regnet som fick utbrott igår.. ._.

Peace.

YOU GOTTA LEARN TO LISTEN, LISTEN TO LEARN.

Korv. VÄDRET ALLTSÅ. Det är = korvlåda! jag som ville använda mina nya sandaler nu i veckan, aja kanske går på torsdag ändå.. ;) det ska nog inte bli regn enligt SMHI i alla fall. Så man får hoppas på att det stämmer då! ser fram emot torsdag och fredag, nice nice nice!! bara typiskt att vädret ska bli sämre nu.. hähä, vore ju faktiskt mycket trevligare om det var lika bra som i helgen typ. Ska inte ta bussen förrens 09:30 imorgon som jag gjorde förra veckan. Från Vallberga då... in för en lektion sen hem igen, väldigt lönt men den läraren vill inte ge ledigt utan man måste vara där för att se på film typ, vet dock inte vad vi ska göra imorgon. Funderar på att dra ut en runda med Nasse snart, ändå rätt skönt väder.. tror jag. XD


HAHA. Ser ut som att jag verkligen försöker se coolast ut i världen, men är man schtekare så är det ju lite svårt att inte se COOL ut. HAHA! Skämt å sido...

FRED.

FUCK YOU REGN.

Har nyss varit ute en runda i regnet med Nasse. Fifann! dåligt regnställ jag har... :'( läckte igenom på vissa ställen.. sååå kasst. Idag händer naaadaa, ska bara chilla och sen ska jag hem till mamma, skola imorgon ju fast jag har sovmorgon. Har alltså bara en lektion imorgon tror jag, har inte riktigt koll men om allt är som det brukar har jag en lektion. Lönt... kunde varit ledig imorgon också för vi tittade på film sist på den lektionen. Hade kunnat få sommarlov typ för en vecka sen eller något. Dock suger vädret just nu.. skulle inte bli förvånad om det är så här på torsdag när vi slutar. Jaja.. nu blir det lite färska bilder..


Ledsen hund fick komma in direkt efter jag hade tagit kortet hahaha...

Inte så roliga bilder men aa, det fick bli dem ändå..

PEACE

SHARK! SHARK! SHARK!


ADEPT

ETT INLÄGG FYLLT AV BILDER IGEN.


Jenny fråga om jag ville hänga med till Maxi och köpa B&J så jaa det blev lite fet glass idag ;)

Jaffa tycker Selma är störd..

Nagellacket var ju ASNAJS! Nasse ville vara med :)

Trötta bebisar i min säng...

Trött Selma och trött Nasse..

Bebisnasse trött efter lång runda och bad i havet.. hah ^_^

Haha, verkar som att mina djur är trötta ikväll ♥

Kommer bli mycket bilder nu när det är sommar kan jag säga, så jävla mycket roligare att fotografera då! :D

Peace

BLOGG.SE = SHIT.

Nu är det något cp med Blogg.se igen, händer rätt så ofta.. -.- hela den här raden med text, lägga upp bilder, m.m är borta. Så jag får se om det är normalt sen lite senare.. som sagt är bilder mycket roligare än text höhö så detta blir ett segt inlägg. Vädret är inte så nice idag, inte så jättemycket sol men det blir väl en runda med Nasse sen, är i alla fall inte kallt. Sova länge imorgon också, fyfan så gött! sen bara tisdag och onsdag kvar! :D :D :D Peace.

SOMMAR/SUMMER/VERANO/ÈTÈ








TOO COOL FOR YOU.

YAWN.

SCHTEK I SOLEN.

Idag har jag mest varit i solen och jobbat på brännan! huhu. Blev faktiskt rätt så brun, i alla fall jämfört med innan :D sola varje dag om det fortsätter vara sånt här väder. Jag, Sophia och Nasse gick ner till kiosken och köpte glass idag också. Micket trevligt! smakade nya Magnum Gold, snygg glass må jag säga! haha..

Ska inte göra så mycket mer ikväll, blir väl ut en runda med Nasse, kanske spela lite GH (var jävligt längesen!) sen hoppas jag det blir grillat till kvällsmat hah.

Nu lägger jag upp lite vackra bilder på vacker katt. :)




Peace.

SNUTTE.

Hej och godnatt. Hoppas på en dag imorgon fylld av värme och kanske få lite bränna! B-)


fan vad ego jag är på bloggen just nu känner jag, hahahaa.. -.-

Sov gott :)

ATMOSFEAR.



IIIIIIIIIIIH! snart sommarlov vilket innebär LISEBERG. Nu har man också en anledning till att längta efter 2011, haha! :D

MICHAEL "MOOSE" THOMAS.



Idag fyller trummisen i världens bästa band Bullet For My Valentine 29 år. Grattis! ♥ ♥

ACE OF SPADES.


MOTÖRHEAD

BANANA, ICE CREAM AND CHOCOLATE.

Det är fetmagott så ni vet (rubriken alltså) Gör ett snitt i en banan och stoppa i några chokladbitar och lägg den med skalet på i folie på grillen, NICE NICE NICE! sen vaniljglass till, yummi! :D blir lite sån efterätt lite senare efter maten. I dag blir det of cörse att grilla, trevlans!!!

Tänkte lägga upp några underbara bilder på katt sen, hah.. fast det kanske blir att jag gör det imorgon istället för jag ska nämligen umgås med Cederqvist ikväll. Sitter hemma hos mamma nu och jag har ju inte bilderna här, om någon nu bryr sig håhå.

Peace.

SOMMARFEELINGS.

NICE VÄDER I SAY! :D :D :D

Världens mest onödiga och chilligaste dag i skolan haha. Började 08:10 med att titta på Djungelboken, fett random film. Sen sluta vi typ 09:40 kaanske, i alla fall någongång vid den tiden. Sen skulle vi börjat 13 med mediekunskap men vi flytta fram det så vi börja vid 12, hade en liten tävling och vi vann nästan! kom tvåa i alla fall huhu. Stack och käka glass med klassen sen hem vid 13 ungefär. NICE men onödigt, jaja.. käkade inne i stan på Mc donald's idag istället för bajsVästergök! ;-)

Tog 14-bussen hem till Skummeslövsstrand (Sveriges längsta ortnamn! hahaaa) där väntade en trevlig underbar katt som jag nyss tagit massa foton på för att han är så fiiiiiin. Hade inte behövt ta med min skinnjacka idag, så jevla nice väder! man blir fan i mig glad av sol. ♥

Borde dra ut och sola för jag är VIT :( men det blåser lite huhu får se om jag orkar dra på mig bikinin eller något annat, inte så smart att sola i tajts och sånt kanske..

Nu blir det två bilder on my klädsel for the dag. Svengelska vi like haha..


Hade svarta tygskor på mig som inte syns på bilden. Sen släppte jag ner håret höhö, dessutom smycken på det! hah..

Brillorna på idag B-)

NATTI NATTI.

Snart ska jag gå och lägga mig.. fast jag är inte trött men man får väl ändå lägga sig i sängen och kolla tv eller något, läsa någon tidining kanske. Har haft en trevlig dag, lyssnat på musik och suttit vid datorn.. sen blev det Väla med Jennymask. Är väldigt nöjd med veckans shopping må jag säga huhu :D :D :D imorgon ska jag till skolan för att se på film och leka. -.- tycker man lika gärna kan få ledigt men nähä, bara så att alla vet jag HATAR att leka och har alltid gjort. Klart jag lekte när jag var liten men inte såna lekar, hoppas alla förstår.. lite i alla fall hahaha! ;D

Nu ska jag draaaa! sov gott ♥


HBG.



MYCKET NÖJD. Shoppat igen.. hehe men det var inget onödigt tycker jag, sommarlov snart ju för fan! hade en jävla tur med jeansvästen som jag har velat ha länge. Fanns i min storlek och dessutom 50% billigare! :D :D :D det var liksom 50% på alla varor inne på BikBok. Så det var niiiiiceeee! och äntligen ett par HELA gladiatorsandaler, mina andra är ju sönder eller i alla fall ena skon. Testade sandalerna i Halmstad igår men då hade de inte min storlek.. så det var trevligt hah..

Bloggar sen! PEACE.

ONE WEEK LEFT.

VAFAN! EN VECKA KVAR NU JU! glömde jag skriva, och det är VIKTIGT.

SOMMARLOV OM EN VECKA! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


haha, dock förstör den där jävla "klorsaken" annars ser det niiiice ut tycker jag hoho :o)

HELLO EYE.

HA! världens mest random rubrik, tur man har lite fantasi då haha.. ._.

LEDIG IDAG SOM SAGT, jävelskönt.. :))) blir kanske Väla sen lite senare vid 15,16-tiden. Jenny ska iväg nu så ja.. lite sent blir det men vafan de har ändå öppet till 20 ju! damn! har redan shoppat men man kan ju alltid åka iväg ändå muhaha, längesen jag var där dessutom. ♥ Väla haha.. hoppas det blir det i alla fall så man har något att göra idag. Tänkte köra hem till Nasse en stund så att hon slipper vara ensam.. får se. Kom nyss på att jag inte har käkat frukost ännu, vafan.. -.- duschade och sånt innan så det har inte blivit av. Får la göra det nu! innan jag går lägger jag upp lite bilder från i Tisdags (tog ju fel kamerasladd med mig till mamma så jag lägger upp dem nu istället).


Ja... det där var då kassa bilder på min outfit som knappt syns, men det finns ingen helspegel där så det blev lite sådär kasst. Ville helst inte ta med en bild där växten fyllde ut hela bilden heller för den delen haha.. -.- aja, skulle ju börja lägga upp mer outfits så ja de får vara med ändå! ;D

SEE YOU LATER ALIGATOR!

RAMONES.


MAMA'S BOY
får ju inte glömma bort gamla ramones.. hah ♥

CUPCAKE.

Ahhhh.. får lite damp på Safari, kan ju för fan inte hitta hur man ska ställa om språket så jag slipper få en miljon röda sträck under allt jag skriver. Det går i alla fall snabbare i Safari än Explorer, en nice sak och det är snyggare men fan intställningssakerna är cp. Om någon vet så skriv det tack höh, eller var sadist. :D

Haft en jävligt chill dag! började 08:10 med medieproduktion.. kollade på redovisningar sen fick man sitta och jobba med vad man ville eller bara sitta o chilla eller sluta. Sen hade vi matte, bakade bara kladdkaka som vi åt efter idrotten. Där hade vi orientering och jag och Sälis fick EN, haha lika kass på orientering som vanligt. Jaja, slapp i alla fall jaga en jävla boll så det var nice. Dessutom bor jag inte i Halmstad så det är lidda hard. 

Sen var det svenska, hade ett boksamtal på typ 5 minuter och sen var det betygsamtal och SEN hem.. så jag sluta ungefär 14:15 idag! sen gick vi rundor på stan.. vädret gör verkligen dagen! :D :D :D och det ska ju vara så här i några dagar nu enligt väderprognosen. GILLA! Ledig imorgon också, fifannn vad nice allt är! sommarlov om några dagar.. sjuuukt skööönt!!!

På fredag har vi typ två lektioner, men ena är sååå onödig. Palla stanna kvar för att leka när jag vill till Våxtorps marknad och kolla armband och bandtröjor men näj man ska leka och umgås med klassen som man gör 5 dagar i veckan hehe. Jaja får se vad det blir, kanske slutar rätt så tidigt ändå men det blir nog ändå inte så att jag hinner till den stora kända marknaden alla talar om, HA! ._.


mamma bakade muffins igår, hihi! :>

Peace out.



PEACE.

Glömde ju lägga upp mitt nya armband, så här är det!

DAGENS OUTFIT & NYA KLÄDER.


nej jag har ingen buske under armarna, bara kontrast HAHA. ._. hade min ramones-tröja ovanpå när det var lite kallt som i datorsalen imorse men sen behövdes ju inte den! SCHTEEEEEK ALL DAY LONG! :D :D :D



köpte den väskan som jag lade upp här för ett tag sen! mycket nöjd :D

lade jag också upp på bloggen innan huhu. Nice linne att ha på stranden, stekiga dagar ja mycket.. hahaa! XD

cpkass bild men detta är i alla fall en shortsdress, höhö lite nytt för mig.. men det ser typ nästan ut som en klänning, jävligt bekvämt i alla fall. Fick dessutom 10% rabatt :D

kass bild detta med men här är den på i alla fall haha. lol syns knappt ändå.

och här är då en bild på linnet som ni redan sett men ändå.. ;) inte riktigt den där gröna i verkligheten dock :S

köpte en ny ring också, gillar den miiiiicket :) :)

Trevlig dag på stan med Gretasäl idag må jag säga.. eller hela dagen har faktiskt varit mycket trevlig. Kladdkaka fick man också. Bloggar senare, PEACE

SIX.


All That Remains

Damplåt med kass kvalitet men det var i alla fall den bästa jag hitta huhu (n). Om någon nu lyssnar, jaja jag brukar gå in och lyssna på min blogg ibland, så jag har i alla fall användning av dem haha! ;-)

LEFT BEHIND.

TJOLAHEJ!

haha, lal lol.

Sitter här i mammas soffa med Vem vet mest på tv:n och metal in my ears, hahaha. Mycket passande.. blir snart lite middag. Hm.. ska man skriva? ja, vi hade en lektion idag! fett nice, började 11:40 med multimedia och slutade 14:20. Jag och coolsäl fick även gjort vår redovisning, gick väl fint tror jag. ;-) vi hade ju en fotoblogg som ni kan kolla här om ni vill, hah. Alltså det skulle blivit bättre men vi hade inte tillräckligt med tid D: jaja. Sen gick vi på stan. Skulle lagt upp bilder på vad jag köpte nu men smart som jag är så tog jag fel sladd, den jevlen var mobbad och hade inget vanligt USB-uttag som jag trodde. Jaja, imorgon tänker jag lägga upp lite bilder. Jag köpte i alla fall ett khakigrönt linne och ett armband på torget. Hihi, sen en mors-dag-present till MOR hah, lite sen men jaja. Bättre sent än aldrig! :) ska käka nu, peace!


haha.. mobbbbbbbad bild men vafan, helt nytagen i alla fall och här är mitt linne och armbandet ser man typ inte men japp nu ska jag äta.