KEEP IT HOT.

Solsidan var bäst ikväll som vanligt. Nu sitter jag här och chillar med dator och tv, haha. Dessutom är det jättevarmt i mitt rum för jag har massor med ljus tända och datorn hjälper ju också till en hel del. Brukar sitta och frysa annars, så det är nice hihi. Har inte så mycket vettigt att skriva så, godnatt!

Inspiration från we ♥ it.

SALTY LIPS TELLING LIES.

Söndag. Sista dagen på lovet då, gillas inte.. också sov jag för länge idag. Hade ställt klockan, men orkade verkligen inte så somnade om haha. Hoppas bara det inte blir för svårt att somna ikväll. Något jag känner att jag måste göra snart är att boka tid hos frisören. Måste toppa och färga/slinga håret, men frågan är om jag ska slinga det ljusare eller färga det helt. Det jobbiga är ju utväxten, men det blir utväxt vilket som. Får se, lutar nästan lite mer mot att färga det faktiskt. Nu ska jag ta något att äta, ha de!

LÖRDAG 26/2.

Då har Sophia åkt hem och ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, riktigt trist är det att lovet typ är slut. Gick alldeles för snabbt som vanligt, och jag har ingenting att skriva känner jag. Hoppas ni har en bra kväll!

CALCUTTA.

Calle Calle cutta cutta cutta eeeeoheeeoh! Idag har jag och pappa varit och valt ut golv till mitt rum, blir nog najs. Sophia sitter och spelar GH utan ljud, fast med annan musik i bakgrunden. Snart blir det mat, är svinhungrig så det ska bli gött. Har nog inte så mycket mer att skriva så, ha de gytt!
sötatjejer_93 hihohahehö

GODMORGON.

Jag är faktiskt vaken nu. Pappa ringde och väckte mig och sa att målaren kommer snart, så jag får gå och öppna. Så lika bra att stanna uppe dåeeee! Blir väl snart frukost, sen kanske lite plugg (om jag nu hittar boken så att säga). Spelade aldrig Sims igår, om ni ville veta och jag kollade inte på film heller så nu vet ni det också, heheh. Får se vad som händer idag, har ju en hel förmiddag/eftermiddag framför mig nu. Borde gå upp vid den här tiden varje morgon, så kanske inte sportlovet tar sluta lika snabbt. Ha de gytt!

SAKNAR DIG FAST DU STÅR HÄR MITT FRAMFÖR MIG.

Familjen - Det Var Jag (Savage Skulls & Marcus Price Remix)

LIVE FOREVER.

Jag är sjukt cool när jag sitter med mössa framför datorn, haha. Funderar på om jag ska spela lite Sims snart, för att vara ännu nördigare, hehee. Var ett tag sen, får se om jag tycker det är kul. Fast ska titta klart på ett program först, kanske blir att se någon film sen också. Typ antingen skräck eller något annat. Imorgon hoppas jag på att göra en viss grej. Kommer antagligen berätta det på bloggen om det nu sker så att säga, hihohe. Ha de!

HÖGKLACKAT.

1: 399kr 2: 399kr 3: 299kr 4: 199kr. Nicee skor från H&M, sista tre paren hade suttit fint till sommaren! Tar helst allihopa faktiskt.

23/2/17:34.

Pysen är tillbaka ♥ Pappa hade hört massa jamande från grannens garage, och sen när jag gick ut och lyssnade var jag rätt så säker på att det var Pysen. Sen bad jag grannen öppna garaget, och då hade han gått upp på "vinden" i garaget. Haha, cpkatt. Nu ligger han i min säng, skönt att han är hemma igen, min bebis. ♥

CLOSED EYES.

Ingen speciell klädsel idag precis, men bekvämt hehee. Sov lite länge idag också (12:30 typ), ställde klockan på 10, 10:15 och 10:30 men jag somnade om. Förvånad? nej.. och som vanligt lägger jag iPhonen, så att jag måste gå upp och hämta den för att stänga av alarmet. Det hjälper sällan, brukar bara ta med den till sängen sen somnar jag om, haha cp. Imorgon ska jag försöka gå upp lite tidigare, måste fixa lite grejor. Får se om jag och pappa skulle åka och kolla på golv till mitt rum sen. Målaren har fortfarande inte varit här och gjort klart mitt rum. Konstigt, aja ni får ha det gott!

02:55.

Nu ska jag förflytta mig några centimeter till sängen. Dock ingen Pysen vid min sida denna natten heller... godnatt.

BFMV CELEBRATE IN STYLE.

Hahaha, bääst!

THE IVORY TOWER.


Adepts nya singel, (kasst ljud på låten dock -.-) Tror deras album kommer ut i Mars.

DEAR I FEAR.

CROOKED FLOOR.

Hade på mig min pälsväst (inte äkta päls såklart!) idag. Har aldrig använt den, köpte väl den typ för ett år sen, haha! Alltså vet inte riktigt vad jag tycker om den egentligen, men den är varm och skön så den kan vara najs ibland. Pysen har fortfarande inte kommit hem, om ni ville veta heehee. Inte okej. >: Ha de gytt!

THE PATH I WALK IS IN THE WRONG DIRECTION.

Sov lite längre idag, hehee. Alltså jag var inte uppe före 12 denna gången. Nu är jag faktiskt riktigt orolig också, Pysen har fortfarande inte kommit hem. Ska gå ut en runda med Nasse nu, kan passa på att leta lite då också. :'<

VAR ÄR MIN BEBIS?

Bild från sommaren 2009.

Kan inte hitta min bebis, har inte sett honom på hela dagen. :'( Ska snart gå och lägga mig, känns tomt utan baby. Han kommer väl sen, fast det är konstigt eftersom det är så kallt.. då brukar han inte vara ute så länge. Jaja, lite onödigt inlägg.. men bättre än inget? Har ju bloggat riktigt mycket idag haha, godnatt.

STYLISTERNA: AVSNITT 8.

Naaw.. nästan lite sorgligt på slutet, haha. >:

VÄSKOR.

Vänster: 249kr, höger: 349kr, H&M.

V.T

En av deltagarna i Stylisterna, Viktoria Törngren. Riktigt nice stil tycker jag i alla fall.

NATURAL BORN KILLER.

Hade mina drar-åt-sig-allt-byxor idag, alltså allt fastnar på dom. Haha! undviker helst att kela med Jaffa när jag har dom på mig. Lololol!

SHULULU.

oj, gigantisk bild på mig O.O

Här får ni en "Dagens"

DAGENS VILL HA: ett par skor som jag spanat in huhu
DAGENS KLÄDSEL: typ chinos, linne, halsduk
DAGENS SMINK: lite foundation, ögonbrynspenna
DAGENS FRISYR: det vanliga..
DAGENS HÄNDELSE: gick upp innan 12!
DAGENS LÅT: Stuck in ur head
DAGENS PLANER: plugg återstår...
DAGENS SAKNAD: plusgrader
DAGENS DUMMASTE: klippet jag skulle kolla på, stanna hela tiden -.-
DAGENS SJUKA: vet inte
DAGENS DROG: smörgåsrån ♥
DAGENS ROLIGASTE: datorn och kameran hehheeh mina bästisar...
DAGENS FAVORIT: musik
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODIS: lösgodis 
DAGENS HUMÖR: glad (det är ju lov)
DAGENS ORD: har inte sagt så mycket idag, har mest varit själv så..

GRATTIS SYRRAN.

Coola bilder på oss..

Idag fyller Jenny 22 år! Grattis!!! Love you ♥

YOU GONNA LIKE MY STYLE.

Gick faktiskt upp i normal tid idag, haha alltså vid 9:30, 10 någonting. Just nu sitter jag och kollar på Stylisterna, nytt program som bara visas på internet. Sofi Fahrman (Modechef på Sofis mode) som söker en stylist till tidningen Sofis mode då, kul program tycker jag hehee. Ska väl göra lite plugg sen också... tyvärr. Jaja, ni får ha en bra dag!

LET THE MUSIC BE YOUR XTC.

Så jävla skönt att det inte är skola imorgon :D! Har spenderat kvällen i Ängelholm med mamma, pappa, Jenny och hennes pojkvän. Nice mat och så, trevligt. Något som också är riktigt jävla nice är att jag nu sitter på mitt rum, flyttade datorn till mitt rum innan. Mitt nya rum fixas ju nu, och sen ska denna datorn ändå stå här inne. För mitt rum ska bli "kontor" typ. Sen ska jag ha en egen dator på mitt nya rum, hiho. Imorgon blir det väl lite plugg.. bäst att göra skiten nu i början av lovet så jag kan chilla sen, haha. Det var nog allt för mig just nu, peace.

I'M STUCK IN YOUR HEAD, UNTIL MY HEART STOPS.

Söndag. Sov länge idag, skönt! Ännu skönare är att man kan fortsätta göra det hela veckan. Imorgon fyller Jenny 22 år! Så ikväll ska vi ut och äta någonstans, blir nog trevligt hoho. Har inte så mycket mer information att ge så, ha de gytt!

KLING.

Elin Kling

Har ju nyss köpt en svart transparent skjorta, men jag vill ha en vit också. Tycker det är nicee! Fast jag har inte sett någon ännu.. :<

SILVER SPARKLES.

Köpte ett asnice nagellack idag, blev riktigt nice på. Hiho.

LÖRDAG/KVÄLL.

Pysen fick för sig att han var tvungen att ligga under kudden...

TJA.

Idag har jag och pappa varit och köpt färg till mitt rum, tog lite tid att välja bara. Fanns ju typ tusen olika nyanser av en färg, hehee men det blir nog bra. Ikväll är jag ensam hemma, eller ja.. jag, Nasse, Selma och Pysen. Tror jag ska schteeka lax till kvällsmat, haha! (viktig information, jag vet). Blir väl att kolla lite på Melodifestivalen också, bara för att se hur kassa dom är liksom. :)

PYSEN.


RANDOM.

Lite random bilder helt enkelt..

SÖTNOS.


SPORTLOV.

- Dock borde man byta ut namnet sportlov till softlov. Nice med lov nu i alla fall, slapp gå till 16.. slutade lite innan 14, kom hem runt 16:10. Tar långt tid att åka buss, särskilt Skummeslövsbussen som tar en halvtimme.. lal. Nu sitter jag här och chillar med musik. Ni ser kanske att jag har ändrat bredd på inläggen och bilderna, så ska jag nu ha det i fortsättningen. Vet att det ser lite konstigt ut när man går tillbaka i arkivet, eftersom att bilderna och inläggen är mindre där, men men.. finns inget att göra åt det. Har inte så stor lust att skapa en ny blogg bara för det, heheee. Vet inte vad som händer ikväll.. målaren har i alla fall varit här och börjat lite på mitt nya rum, pappa och jag ska bara iväg och välja färg till väggarna. Sen ska ju golvet läggas också. Så nice det kommer bli när det är klart! Ha de gött!

Nu blir det lite bilder på mina inköp från i tisdags:

SNYGGING.


Avslutar med lite normalare bilder...


Kort sammanfattning av dagen -
Foto hela dagen och sen 35 minuters historia, blev klar med mitt fotoprojekt, sen chilla jag rätt så hårt hela dagen. Sen när jag kom hem från skolan börja jag direkt med svenskauppgiften, faktiskt valfri om man ville ha VG/MVG. Så jag har varit duktig ikväll! Sista dagen imorgon innan sportlovet då, gytt. Dock måste jag plugga lite på lovet, men denna gången ska jag faktiskt försöka få allting gjort i början av lovet och inte spara allt tills sist, är ju bra på att skjuta upp saker.. hehe. Snart ska jag väl sova, ha de!

SIXTEEN.

Onsdag - en dag närmare fredag (vilket också innebär sportlov!) Fast snart är det torsdag, nice! Igår följde jag med Jenny till Ikea (och Väla). Var mest meningen att Jenny skulle handla saker till sin lägenhet på Ikea men jag kunde såklart inte låta bli att handla, hehee. Blev två tröjor och ett par skor plus en ring. Har lagt upp skorna på bloggen innan och nu äger jag äntligen dom. Lägger förhoppningsvis upp bilder i helgen! Nu ska jag snart nanna, godnatt.

LIPS LIKE POISON.

Tisdag - den "chilliga" dagen. 8:10-10:45. Gutt, önska att alla dagar var så korta.. haha. Var så jävla trött imorse, alltså sjukt.. är typ alltid trött på morgonen men denna morgongen var det lite värre än vanligt om man säger så. Gick inte upp förrens 6:30, och jag åker ju hemifrån 6:50 så.. det var i alla fall nice att vi inte gick länge idag då. Lite senare kommer Jenny och hämtar mig, hon ville jag skulle hänga med till Ikea så jag hänger på. Kan ju dra in en snabb runda på Väla då också, hihi. Fast jag måste plugga också, har en VG-MVG-uppgift i svenskan tills på fredag och historialäxa som vanligt tills på torsdag (tur detta är sista gången). Jag skulle kunna gå och lägga mig i min säng nu, den ser inbjudande ut haha! Peace.

WTF.

Ser nu att min blogg ser helt konstig ut i denna webbläsaren. Typsnittet är inte som det ska och rubriken är megastor här, och rubrikerna vid sidan. Fast tror det ser ut som det ska i Google Chrome och Mozilla Firefox, haha. Aja, bara så ni vet om det ser konstigt ut så ska det inte så ut så. Rubriken ska inte vara så stor och inte likna "Arial" höhö. Får fixa det någon dag. Typ när jag är hemma i Skummeslöv igen, denna datorn är ju rätt seg. Btw, pappa kom nyss hit med chokladhjärtan till mig och mamma. Så gulligt av honom. ♥ Ha de gott!


Idag var mitt hår så jevla jobbigt, elektriskt hela dagen. Köpte en ny transparent skjorta innan skolan idag, ser ju inte särskilt bra på bilden men aja, Nice i alla fall! (Kanske lägger upp en bättre bild senare) Stort minus till vädret förresten.

ALLA HJÄRTANS DAG.



- Överskattat (för oss singlar ehehe)

Haha.. hoppas alla har en bra alla hjärtans dag i alla fall! Fick lite godishjärtan av mamma, golligt. ♥

FIN.

SUN(NY)DAY.

Söndag - rätt så trist om jag ska vara ärlig. Fast igår när jag skulle sova, kolla jag lite i min kalender och kom på att detta är ju sista veckan sen har vi sportlov i en vecka. Tiden går så jävla fort så man hinner ju knappt tänka. Asnice i alla fall, ska se till att få gjort något detta lovet. Både tråkigheter och roligheter, heehee. Bio kanske man skulle planera in någon dag, har ju presentkort där. Fast jag hade inte tänkt gå på bio ensam, haha! Jaja, jag får se hur det blir med den saken. Ska nog dra ut en runda med Nasse snart, ska bara vänta på att mina naglar har torkat om ni ville veta. Har inte haft nagellack på jättelänge, känns tomt faktiskt. Har bara sånt nagelvårdande just nu. Eftersom att jag alltid hade nagellack på innan så har naglarna blivit "svaga", och därför får dom vila lite nu hiho. Ha de fint!


SOFI FAHRMAN:

Stilen ♥

Källa

THIS TIME.

Idag är jag städarN, har rensat bland mina kläder. Lite ska slängas och rätt så mycket ska skänkas bort. Städat vid datorn, i köket, hallen och mitt rum med. Längtar tills mitt (nya) rum är klart så jag kan flytta in där, sen ska toaletten och lite sånt annat renoveras också. Nice! Nu ska jag softa hårt. Peace.

50mm.


Lånat hem ett objektiv från skolan, dock lite svårt ibland eftersom att jag måste fota manuellt hela tiden, det är svårt att se i sökaren om man får in en bra skärpa om det är lite mörkt i omgivningen. Ska fota mer imorgon, lär vara lättare att se i dagsljus. Lite nördsnack där ja, men jag tror i alla fall att jag borde lägga mina pengar på ett nytt objektiv snart alltså. Lutar mest mot tele, macro, fisheye eller det som jag fotar med nu (50mm Nikkor). Älskar att man kan ha så kort skärpedjup. Lagom nördigt inlägg.. hahaha. Nu ska jag käka pizza, ha de gött!

YES BABY!

Onsdag. Lite random rubrik, men såg faktiskt en kortfilm som hette det så nu vet ni det. Foto hela dagen idag, inte gjort särskilt mycket. Mest planerat vad jag ska göra och så. Slutade lite tidigare också, så de va nice. Somnade typ en stund efter skolan innan, sen var jag astrött men nu har jag piggnat till lite. Går nog säkert bra att sova sen ändå, fast kom på att jag skulle duscha ikväll också. Får nog ta och göra det typ nu. Sen är jag ju inte riktigt klar med historian, se om jag skriver mer fast jag borde nog göra det faktiskt, hehe. Ha de!

ADIOS.

Dagens ämne i Facebook-statusuppdateringar: blåst. Alla måste verkligen skriva att det blåste inatt, haha! tror ingen har missat det.. vaknade i alla fall inatt av att det blåste sönder. Lät ju lite om man säger så. Idag slutade jag tidigt som vanligt, hade engelska och idrott. Var på Onoff och i stan med Jenny efter skolan, hon har ju flyttat så det blev lite saker till hennes lägenhet. Kom in på Onoff och fick syn på iPaden, alltså dreggel.. snart blir det mat, sen får jag väl se om jag kan vara lite duktig och börja på historian som är tills på torsdag.. fast som sagt: tråkiga och svåra frågor = inte kul. Ha de gott!


Råttfärgad utväxt mm nice... hej jag måste slinga håret.

KÖTTA!

Tisdag. Snart hem, slutar ju 10:45 idag! Bara idrott kvar, kötta boxning!! lol.


I STILL PRESS YOUR LETTERS TO MY LIPS.

Söndag. Tycker det är riktigt segt att helgen är slut - igen. Fast den är snart här igen, tiden går ju så jävla fort. Idag blir det mest att chilla, Solsidan ikväll så det är nice. Känner att jag inte har så jättemycket att skriva idag, så ha de gott!

ELIN KLING ♥ H&M.


Den 3 februari lanserades Elin Klings kollektion för H&M, dock kommer den bara att säljas i 10 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Inte för att det är min stil direkt, men det hade ändå varit kul att ha något från hennes kollektion, bara för att det är Elin Kling, hon är grym haha!

JOFAMA BY KENZA.

Jag ska ha dig. (JACKAN DÅ ALLTSÅ) 1995kr Jofama By Kenza

HOME ALONE.

Home alone ▶ Music Volume: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 %

Är ensam hemma ikväll/inatt, pappa är nämligen på bowling, så nu sitter jag här själv och chillar stenhårt. Har bland annat städat rummet ikväll. Viktig information, japp! Har varit på Gekås idag med pappa, mamma, Jenny och hennes pojkvän. Köpte lite saker: lykta, ramar, blockljus, frans- och ögonbrynsfärg, nagel- och nagelbandsrengöring, joggingbyxor, underkläder, halsduk, vantar och hörlurar som var ASkassa. Köpte in-ear-hörlurar för 149kr från Philips, ska klaga för dom var riktigt dåliga. Så ska verkligen inte ljudet vara om man köper in-ear. Segt, eftersom att jag just nu inte hittar min hörlurar så ville jag köpa några som jag kunde ha på på vägen hem. Fast dom sög ju hårt som sagt. Undrar om jag har tappat mina hörlurar för jag hittar dom inte någonstans. Ledsen. Peace!


Vantar + joggingbyxor = chilloutfit

BABY.

HELG. Slutade tidigt idag! Asnice. Medikommunikationsläraren var inte där så man fick dra hem. Eller man skulle egentligen göra rester (om man hade något) men det är bara nörds som vill stanna kvar på en fredag.. eller jag ville i alla fall hinna med en tidigare buss. Hade hoppats på något festligt ikväll, men nähä så blev det ju inte.. ha de gott!

LOVELY.

Idag har jag haft fullt upp enda sen jag kom hem vid 17:30. Har hjälpt Jenny att flytta, så snart ska det rummet som Jenny hade fixas! Jag ska ju byta till det rummet. Så det ska målas och läggas nytt golv, blir nog nice! Ja, det är väl det jag har gjort idag förutom att jag har varit i skolan, 6 timmar foto och 35 minuter historia. På foto ska vi börja med C-kursen och ett nytt valfritt projekt. Historian är tråkig som vanligt, sitter i halvklass och diskuterar frågor, inte min grej men aja, nu ska jag strax borsta tänderna och sen nannis. Godnatt!

LIKE THE ANGEL.

Onsdag - ledig idag. Asnice!!!!!! (Overkill använding av utropstecken, jag vet.) Dock seg historia-läxa, går lite segt faktiskt. Jobbig lärare som ger jobbiga frågor, kort sammanfattning. Är faktiskt inte hemma i Skummeslövsstrand nu, är i Ränneslöv i min mosters och deras hus. De är på semester, så jag och pappa tar hand om deras hund och fåren som dom har. Plus Nasse som också är här. Fick mata bebislammen med nappflaska igår och idag, haha. Josse goes bonne! (Fast ne) Tror jag ska ta en dusch nu, ha're gött!

KICKSTARTS.